Μήνυμα ενότητας από τη Lady Gaga εν μέσω της πανδημίας

-

Hit-Channel Listen Radio Live

«Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε συμπονετικοί», έγραψε η Lady Gaga.

H Lady Gaga ενθάρρυνε τους πάντες να δείχνουν καλοσύνη ενώ η πανδημία του νέου κορονοϊού προκαλεί πανικό στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός έστειλε μήνυμα καλώντας σε ενότητα και όχι φόβο και διχασμό καθώς ο κόσμος δίνει μάχη για να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία κορονοϊού.

Εν μέσω της πανδημίας, της εκτίναξης των τιμών σε προϊόντα απολύμανσης, του πανικού των καταναλωτών που σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ και της αύξησης του αριθμού των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, η τραγουδίστρια της pop ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να είναι λίγο πιο καλοί μεταξύ τους.

«Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε συμπονετικοί», έγραψε η Lady Gaga σε μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Για εκείνους που είναι άρρωστοι ή εκείνους που δεν είναι και φοβούνται. Είμαστε σε αυτό μαζί. Σε αγαπώ κόσμε», σημείωσε.

Η πανδημία έχει προκαλέσει ανησυχίες για καθυστερήσεις στις παραδόσεις τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Πολλοί καταναλωτές στις ΗΠΑ, όπως και σε όλο τον κόσμο, έσπευσαν στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ για να εξασφαλίσουν προμήθειες.

Την ημέρα που αποφασίστηκε στις ΗΠΑ διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία και στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, των αθλητικών εκδηλώσεων και η απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων, η Lady Gaga θέλησε να υπενθυμίσει ότι όλοι περνούν αυτή τη δύσκολη περίοδο μαζί.

Αφήστε το σχόλιό σας