Στην παρουσίαση της κοινής δισκογραφικής τους έκδοσης σας περιμένουν ο Μίμης Πλέσσας και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Minos EMI / Universal, ο Μίμης Πλέσσας και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σας προσκαλούν τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, στις 7 το απόγευμα, στην παρουσίαση του δίσκου με τίτλο «Διασκευές».

Σας περιμένουν στο Θέατρο «Μικρό Παλλάς» για να μοιραστούν μαζί σας την ακρόαση του δίσκου τους και να παρουσιάσουν ζωντανά τα καινούρια τραγούδια επί σκηνής.

Σε αυτό το CD αποτυπώνονται δύο χρόνια συνεργασίας του Μίμη Πλέσσα με τον ταλαντούχο Μαυρίκιο Μαυρικίου. Αυτό που ξεκίνησε ως sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο ολοκληρώθηκε με την κυκλοφορία αυτής της δουλειάς.

Ο Μίμης Πλέσσας χάρισε στο Μαυρίκιο Μαυρικίου τρία ολοκαίνουρια τραγούδια σε στίχους της Λουκίλλας Καρρέρ – Πλέσσα, ενώ στο άλμπουμ θα βρείτε ακόμη δέκα τραγούδια, διασκευές μερικών από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη, με το Μίμη Πλέσσα να συμμετέχει ενεργά, παίζοντας πιάνο.

Μαζί τους στο δίσκο είναι η μπάντα που τους συνόδευσε στις εμφανίσεις τους, η «Ορχήστρα των Αισθήσεων», η οποία ήταν τους ακολούθησε και στις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους.

«Διασκευές» λοιπόν, αλλά και νέα κομμάτια, από ένα δίδυμο που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα, από ένα δίδυμο που υπηρετεί πιστά το κλασικό και καλό ελληνικό τραγούδι.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δείτε επίσης: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ερμηνεύει
και ενορχηστρώνει Μίμη Πλέσσα με «Διασκευές»

Μίμης Πλέσσας - Μαυρίκιος Μαυρικίου - Διασκευές (CD album cover 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας