Ο Φοίβος Δεληβοριάς φιλοξενεί το Μίλτο Πασχαλίδη για δύο παραστάσεις στην «Ταράτσα Του Φοίβου».

Η «Ταράτσα Του Φοίβου», το αγαπημένο «χειροποίητο» πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά, κλείνει τη δεύτερη χρονιά του, με ένα Σεπτέμβρη πλούσιο και γεμάτο φωνές φίλων.

Με έναν πραγματικά μοναδικό συνδυασμό καλεσμένων, με τα ήδη θρυλικά νούμερα του Θανάση Αλευρά, τη βουβή μαγική κωμωδία του Alex De Paris, το μπουρλέσκ της Dandizette, αλλά και τα τραγούδια (και τη…μιμική) του Φοίβου Δεληβοριά.

H «Ταράτσα του Φοίβου» είναι εδώ για να παρηγορήσει το δύσκολο καλοκαίρι του ’18 με έγχρωμες μουσικές, λυτρωτικό χιούμορ και παρεϊστικες εξομολογήσεις κάτω απ΄την Ακρόπολη.

Την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, βασικός καλεσμένος του Φοίβου Δεληβοριά θα είναι ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Φοίβος Δεληβοριάς - Η Ταράτσα του Φοίβου 2018 - Hit Channel

Μαζί του ο Φοίβος Δεληβοριάς θα δημιουργήσει δύο πολύ διαφορετικές μουσικές παραστάσεις, όπου θα συμπράξουν και νεότεροι συνάδελφοι, τους οποίους ο τραγουδοποιός κάλεσε ειδικά, έχοντας στο μυαλό του τους προσκεκλημένους.

Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στο πρόγραμμα θα συμμετάσχει επίσης ο Γιάννης Παπαγεωργίου και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου καλεσμένη θα είναι η Μάρω Μαρκέλλου.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου θα αναλάβει δράση στο stand up comedy.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Yoel Soto (μπάσο), Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρες).

Τα κείμενα υπογράφουν ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ελένη Γκασούκα, τη σκηνοθεσία ο Άγγελος Τριανταφύλλου και η Νατάσσα Τριανταφύλλη, ενώ τα σκηνικά κουστούμια έχουν σχεδιάσει η Ελένη Στρούλια και η Ζαΐρα Φαληρέα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας