Σε περιορισμένα αντίτυπα διαθέτει ο Μίλτος Πασχαλιδης την έκδοση βινυλίου για τις «Περσείδες».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η κυκλοφορία του σε CD, ο Μίλτος Πασχαλίδης κυκλοφορεί το νέο δίσκο του με τον ονειρικό τίτλο «Περσείδες» και σε βινύλιο.

Η έκδοση σε βινύλιο του album «Περσείδες», αποτελεί ένα μικρό φόρο τιμής στην εποχή που η ακρόαση του δίσκου ήταν μία αληθινή ιεροτελεστία. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των απανταχού εραστών της μουσικής.

Η ορμητική επάνοδος του ιστορικού format μας δημιουργεί την ελπίδα ότι οι νέες γενιές των μουσικόφιλων θα ανακαλύψουν την μαγεία που κρύβεται στις 33 στροφές, καθώς και τη χαρά που αντλείς όταν ζυγίζεις στην παλάμη σου ένα καινούργιο LP.

Το βινύλιο κυκλοφορεί σε περιορισμένα και αριθμημένα αντίτυπα. Τα πρώτα 100 είναι υπογεγραμμένα από το καλλιτέχνη.

Οι «Περσείδες» του Μίλτου Πασχαλίδη, είναι μια ευρηματική δισκογραφική δουλειά, τόσο στιχουργικά όσο και σε επίπεδο μουσικής σύνθεσης, ένας ύμνος στο χορό που στήσανε τα αστέρια, μια σπουδή για τον έρωτα και την απώλεια, εμπνευσμένη από το μάταιο των ευχών.

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης, με τις «Περσείδες», το δέκατο προσωπικό του δίσκο, κάνει ένα μουσικό ταξίδι καρδιάς, γεννημένο μέσα στο κενό της απουσίας. Λίγοι μήνες και μια έντονη ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας οδήγησαν στις «Περσείδες» του.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

Πλευρά Α’
1. Περσείδες
2. Ελιοματούσα
3. Ομίχλη
4. Ένας Φόβος – Γιορτή
5. Η Δική Μας Γλώσσα
6. Σε Χρυσή Σπηλιά

Πλευρά Β’
1. Ο Χορός Των Αστεριών (Ορχηστρικό)
2. Τα Όνειρα Του Μάρτη
3. Τούτο Το Καλοκαιράκι
4. Μανταρίνι (Ορχηστρικό)
5. Του Όκαμ Το Ξυράφι
6. Ερωτόκριτος
7. Επίλογος
8. Έξοδος

Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μία σπουδή
στην απώλεια με ένα τραγούδι για τις «Περσείδες»

Μίλτος Πασχαλίδης - Μιλτιάδης Πασχαλίδης (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας