Ο Μίλτος Πασχαλίδης μοιράζεται με το ακροατήριο ένα ξεχωριστό τραγούδι από τον τελευταίο δίσκο του, με δημιουργίες των αξέχαστων Μάριου Τόκα και Άλκη Αλκαίου.

Ο «Κλόουν» είναι το νέο single από το δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Το τραγούδι που απέκτησε ιδιαίτερη δυναμική μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του Μιλτου Πασχαλίδη στο «Σταυρό του Νότου» και με έναν ξεχωριστό τρόπο διεκδικεί την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, είναι η συναισθηματική μπαλάντα με τίτλο «Κλόουν».

Η μουσική του Μάριου Τόκα και τα λόγια του Αλκη Αλκαίου είναι το αψεγάδιαστο υλικό-οδηγός, ενώ ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι ο καλλιτέχνης που επωμίστηκε να φέρει στους ακροατές τα τραγούδια των φίλων του, Μάριου Τόκα και Άλκη Αλκαίου, ερμηνεύοντας χωρίς υπερβολές, απλά και τρυφερά, το κλίμα του τραγουδιού.

«Κι αν η χαρά μας πέρασε, κι αν η ζωή μας γέλασε, εγώ είμαι εδώ και μη μου σκας. Κλόουν θα γίνω να γελάς. Της νύχτας μου βασίλισσα, τα χρόνια μου ξεφύλλισα. Μες την ψευτιά και την ντροπή, δώσ’ μου μια μέρα αληθινή», τραγουδά με τη χαρακτηριστική φωνή και το μοναδικό τρόπο ερμηνείας του ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Το single «Κλόουν», όπως και ολόκληρο το άλμπουμ του Μίλτου Πασχαλίδη με τίτλο «Τραγούδια Που Ζουνε Λαθραία», κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

Μίλτος Πασχαλίδης - «Κλόουν» (Στίχοι - Lyrics)

Δώσ’ μου μια μέρα αληθινή
μες στην ψευτιά και την ντροπή
Χίλιες μια νύχτες με μεθάς
κλειστά χαρτιά μη μου κρατάς

Τα όνειρα μας παίξαμε
στον κόσμο δε χωρέσαμε
Ψύχραιμοι τώρα και ταπί
ας δούμε αλήθεια τι θα πει

Κι αν η χαρά μας πέρασε
κι αν η ζωή μας γέλασε
εγώ είμαι εδώ και μη μου σκας
Κλόουν θα γίνω να γελάς
Της νύχτας μου βασίλισσα
τα χρόνια μου ξεφύλλισα
Μες την ψευτιά και την ντροπή
δως μου μια μέρα αληθινή.

Δώσ’ μου μια μέρα αληθινή
τι παει χαμένο και τι ζει
Πού θα ‘μαι αύριο αδιαφορώ
Το «εδώ και τώρα» σου ζητώ

Οι απαντήσεις λιώσανε
κι οι ρήτορες τελειώσανε
Σε μια παράλογη εποχή
η λογική μου είσαι εσύ.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε ένα άλμπουμ – γεγονός
με τα «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία»

Μίλτος Πασχαλίδης - Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας