Ο Μίλτος Πασχαλίδης κάθε Σάββατο στο «Σταυρό του Νότου»

-

Παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια στο «Σταυρό του Νότου».

Τα λόγια για τον Μίλτο Πασχαλίδη είναι πλέον περιττά.

24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 επιτυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες.

Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.

Οι βραδιές στο «Σταυρό του Νότου» θα τα έχουν όλα από το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων δισκογραφικών δουλειών του.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα παρουσιάσει και καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια από το δίσκο που ήδη ετοιμάζει στο στούντιο σε ποίηση Μάνου Ελευθερίου, Άλκη Αλκαίου, Οδυσσέα Ιωάννου και άλλων και μουσική δική του και του Θάνου Μικρούτσικου.

Μαζί του οι μουσικοί: Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν), Πάρις Περυσινάκης (λύρα, μαντολίνο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο).

Ηχοληψία: Πασχάλης Κολέντσης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Οργάνωση Παραγωγής: Stray Music

Αφήστε το σχόλιό σας