Ο Μίλτος Πασχαλίδης προτείνει το «Ανεπίδοτο» συντροφιά με τη Γιώτα Νέγκα

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Το άλμπουμ – γεγονός που κυκλοφόρησε ο Μίλτος Πασχαλίδης κρύβει άλλη μία ξεχωριστή στιγμή.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιλέγει το «Ανεπίδοτο» ως τέταρτο single από το δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία».

Πρόκειται για ένα ακόμα τραγούδι που απέκτησε ιδιαίτερη δυναμική μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του Μίλτου Πασχαλίδη και με έναν ξεχωριστό τρόπο κατέκτησε την αγάπη και την αποδοχή του.

H Γιώτα Νέγκα συμπληρώνει αρμονικά το Μίλτο Πασχαλίδη στην μπαλάντα «Ανεπίδοτο».

Η μουσική του Μάριου Τόκα και τα λόγια του Άλκη Αλκαίου είναι το αψεγάδιαστο υλικό που οδήγησε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Μίλτος Πασχαλίδης επωμίστηκε να φέρει στους ακροατές τα τραγούδια των φίλων του και κατάφερε να εκφράσει χωρίς υπερβολές, απλά και τρυφερά το κλίμα του τραγουδιού.

Μίλτος Πασχαλίδης - Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία - Hit Channel

O Μίλτος Πασχαλίδης κυκλοφόρησε ολόκληρο το νέο του άλμπουμ – γεγονός, που περιλαμβάνει δέκα τραγούδια του Μάριου Τόκα και του Άλκη Αλκαίου.

Η προετοιμασία του άλμπουμ «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» κράτησε πολλά χρόνια.

Μάλιστα, κάποια από τα τραγούδια έχουν ακουστεί στις μουσικές παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη, ο οποίος -συναισθηματικά φορτισμένος- «πρόδιδε» στο ακροατήριό του τα πολύτιμα δώρα των δύο δημιουργών. Όμως, τώρα οι κρυφές και λαθραίες στιγμές των τραγουδιών, έχουν βγει πια στο φως.

Το single «Ανεπίδοτο», όπως και ολόκληρο το άλμπουμ του Μίλτου Πασχαλίδη με τίτλο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία», κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας