Ο Μίλτος Πασχαλίδης δειγματίζει δύο τραγούδια του επικείμενου διπλού live album από τη συναυλία του στο Θέατρο Βράχων τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης κυκλοφορεί σε λίγο καιρό τη ζωντανή ηχογράφηση της θερινής συναυλίας του στο Θέατρο Βράχων, η οποία διοργανώθηκε τον Ιούνιο με αφορμή τον εορτασμό της εικοσαετούς παρουσίας του στο μουσικό προσκήνιο.

Εκείνο το βράδυ έδωσαν όλοι το παρών. Σημαντικές παρουσίες με τη διττή ιδιότητα αγαπημένων φίλων και συνάδελφων, όπως μεταξύ άλλων οι Θάνος Μικρούτσικος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Χρήστος Θηβαίος, Μπάμπης Στόκας, ο Γιάννης Χαρούλης, η Γιώτα Νέγκα, ο Νότης Μαυρουδής και η Μιρέλα Πάχου. Παρευρέθηκαν επίσης χιλιάδες θεατών που εξάντλησαν τα εισιτήρια των δύο συναυλιών και φυσικά ο… εορτάζων.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα του κατάμεστου χώρου με τα υπέροχα διαμάντια της προσωπικής δισκογραφίας του σαν τις «Κακές Συνήθειες», τις «Βυθισμένες Άγκυρες», τη «Φωτιά» και προσέφερε ο ίδιος το δώρο. Ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Τα Τραγούδια Μια Σταλιά» που γράφτηκε ειδικά για την περίσταση σε δική του σύνθεση και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου.

Το εκπληκτικό κλίμα της βραδιάς μεταφέρεται σε ένα διπλό live album με γενικό τίτλο «Ό,τι Αγαπάς Δεν Τελειώνει», το οποίο θα βγει τον επόμενο καιρό. Προς το παρόν, ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός μας δειγματίζει δύο ηχογραφήσεις από το περιεχόμενο: Το «Τα Τραγούδια Μια Σταλιά» που εκδίδεται για πρώτη φορά και το «Φωτιά Μου» με τον ίδιο, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Γιάννη Χαρούλη.

Κυκλοφορούν από τη Minos EMI.

  • «Τα Τραγούδια Μια Σταλιά»:

  • «Φωτιά Μου» – Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης:

Αφήστε το σχόλιό σας