Το «Younger Now» της Miley Cyrus καταγράφει έξι(!) φορές μικρότερες πωλήσεις σε σύγκριση με το «Bangerz».

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Miley Cyrus, «Younger Now», κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου και η πορεία που διαγράφει στα charts δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «επιθυμητή».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο έκτο προσωπικό άλμπουμ της, ειδικά στο στιχουργικό πεδίο, επιστρέφοντας στις country καταβολές της οικογένειάς της, με την εξερεύνηση μίας acoustic πλευράς.

Ωστόσο, οι ακροατές φαίνεται να μην έχουν κατανοήσει ακόμη το σκεπτικό της Miley Cyrus. To «Younger Now» έκανε είσοδο στο Νο5 του αμερικανικού «Billboard 200», καταγράφοντας 45.000 ισοδύναμες πωλήσεις (33.000 φυσικές πωλήσεις συν το streaming). Ο αριθμός είναι απογοητευτικός εάν συγκριθεί με τις επιδόσεις του «Bangerz» κατά την πρώτη εβδομάδα διάθεσης, το 2013, όπου σημείωσε 270.000 πωλήσεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Howard Stern, η Miley Cyrus δήλωσε ότι… μισεί τα charts και ότι δεν πρόκειται να της πουν αν η μουσική της είναι καλή ή κακή, όμως όποιος την (παρ)ακολουθεί στο Twitter από την κυκλοφορία του single «Malibu» και έπειτα, γνωρίζει ότι η pop star ενδιαφέρεται για τα charts πολύ περισσότερο από όσο διατείνεται.

Τα 10+1 άγνωστα μυστικά της Miley Cyrus

Η Miley Cyrus είχε να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό.

Η Demi Lovato και η Shania Twain κυκλοφόρησαν παρομοίως τους νέους δίσκους τους στις 29 Σεπτεμβρίου. Για την Καναδή καλλιτέχνιδα, μάλιστα, επρόκειτο για την πρώτη δισκογραφική εμφάνιση έπειτα από 15 χρόνια.

Την ίδια ημερομηνία διατέθηκε μία καινούρια συλλογή του Michael Jackson, το «Scream», με τραγούδια με θεματολογία το Halloween, ενώ ο αδόκητος θάνατος του Tom Petty, στις 2 Οκτωβρίου, επανέφερε στα charts ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Τελικά, το κοινό αποδέχεται την αλλαγμένη, ωριμότερη και κατασταλαγμένη Miley Cyrus ή την προτιμά για την προκλητικά και συχνά αλλοπρόσαλλη εικόνα των προηγούμενων ετών; Παρά την εξαιρετική προσπάθεια, το «Younger Now» δε φαίνεται να περιέχει κάποιο τραγούδι που θα μπορούσε να σταθεί δυνατά στα ραδιόφωνα.

Αρνητικό ρεκόρ, είναι το γεγονός ότι το «Younger Now» της Miley Cyrus μετρά τις χαμηλότερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας από κάθε άλλο δίσκο γυναίκας τραγουδίστριας ή γυναικείου συγκροτήματος που κυκλοφόρησε τα τελευταία δύο χρόνια.

Δείτε επίσης: Η Miley Cyrus επιστρέφει στις ρίζες
με το καινούριο άλμπουμ «Younger Now» 

Miley Cyrus - Younger Now (album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας