Η τραγουδίστρια του  ‘We Can’t Stop’  έχει ως στόχο να στρέψει την προσοχή ξανά στην μουσική της, ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει την περιοδεία της αυτή την εβδομάδα.

Η Miley Cyrus μπορεί να εκπλήξει μερικούς θαυμαστές στο επικείμενο ‘Bangerz’ world tour της, αφού αποκαλύφθηκε πως δεν θα υπάρξει twerking στη σκηνή.

Μπορεί οι διαβόητες κινήσεις της αστέρας του «Wrecking Ball» να χτύπησαν τα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο το 2013, αλλά η Daily Mirror υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια έχει ως στόχο να επικεντρωθεί περισσότερο στις μουσικό της ταλέντο όταν ανεβαίνει στην σκηνή.

Η Miley Cyrus καβαλάει γιγαντιαίο Hot Dog… #photo

Σύμφωνα με μια πηγή, η Miley γνωρίζει την  αντιπαράθεση που προκάλεσε το twerking της πέρυσι και δε θέλει να είναι αυτό που θα καθορίσει τις συναυλίες της.

Η ίδια η πηγή είπε: «Έχει γράψει το show μόνη της, είναι σαν ένα παιχνίδι και έχει ένα θέμα, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε η Miley θέλει ο κόσμος να δει ότι μπορεί πραγματικά να τραγουδήσει

Επίσης η ίδια η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως το show της είναι «εκπαιδευτικό για τα παιδιά», λέγοντας χαρακτηριστικά, «Ακόμα κι αν οι γονείς πιθανότατα δεν το σκέφτονται έτσι, νομίζω ότι το show μου θα είναι εκπαιδευτικό για τα παιδιά.»

Το ‘Bangerz’ Tour θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου από το Βανκούβερ.

Αφήστε το σχόλιό σας