Η Miley Cyrus ξεσπά σε δάκρυα στον τηλεοπτικό αέρα (video)

-

Την ευαίσθητη πλευρά της εξέθεσε σε κοινή θέα η Miley Cyrus, δίχως να καταφέρει να συγκρατήσει τη συγκίνησή της για τους πληγέντες από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα «Harvey».

Η Miley Cyrus ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε ότι δωρίζει μισό εκατομμύριο δολάρια για να ενισχύσει τις προσπάθειες του «Hurricane Harvey Relief», του οργανισμού που δημιουργήθηκε για να στηρίξει τους κατοίκους του Χιούστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Στη σκέψη ότι οι άνθρωποι έχασαν όλα τα υπάρχοντά τους, η Miley Cyrus ξέσπασε σε δάκρυα.

«Θα με κάνει να κλάψω, οπότε δεν μπορώ πραγματικά…», ξεκίνησε, αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της. “Δεν μπορώ πραγματικά να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν ξέρω γιατί με αναστατώνει τόσο… Δε θα μπορούσα να το φανταστώ», συνέχισε. «Η γιαγιά μου μένει εδώ, η μαμά μου είναι εδώ και πηγαίνω σπίτι στα εφτά σκυλιά μου και εάν δεν τα είχα πια θα ήταν πραγματικά σκληρό. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενη που θα βοηθήσω με κάθε τρόπο που μπορώ”, πρόσθεσε.

“Και ελπίζω ότι οι κόσμος καταλαβαίνει και μπορεί να βάλει τον εαυτό του στη θέση εκείνων των ανθρώπων και απλά να ξέρει πώς είναι να σου έχουν πάρει τα πάντα”, τόνισε επίσης η 24χρονη τραγουδίστρια.

Δείτε τη στιγμή που συγκινήθηκε η Miley Cyrus παρακάτω:

Δείτε επίσης: Η Miley Cyrus νιώθει «Younger Now»
με νέο single και ένα τρυφερό video clip

Miley Cyrus - Younger Now (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας