Παρόλο που θέλησε να αλλάξει και να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα, η Miley Cyrus έχει βρεθεί ξανά στο μάτι του κυκλώνα.

Ό,τι και να κάνει φέτος η Miley Cyrus, η κριτική από ορισμένους δε σταματά και είναι ιδιαίτερα καυστική.

Στο περιοδικό «Complex» δεν άρεσε το 2017, όπως φαίνεται: «Ήταν ένα φρικτό, τρομερό, καθόλου καλού, πολύ κακό έτος», γράφει. «Σχεδόν σε κάθε τομέα της pop κουλτούρας, της πολιτικής, του φαγητού…»

Σε μία ανασκόπηση που πραγματοποίησε, το περιοδικό αποφάσισε να δημιουργήσει μία λίστα με τους χειρότερους ανθρώπους της χρονιάς. Ανάμεσα σε όσους παρατίθενται είναι οι ακροδεξιοί διαδηλωτές στο Charlottesville της Βιρτζίνια και η ομάδα του Donald Trump, του τωρινού Προέδρου των Η.Π.Α. που έχει δεχθεί ευρεία κριτική για τις αποφάσεις του.

Ωστόσο ένα όνομα που εμφανίζεται προξενεί μεγάλη έκπληξη: Η Miley Cyrus. Τι μπορεί να έκανε τόσο λάθος η 25χρονη τραγουδίστρια; Το νέο άλμπουμ της, «Younger Now», δεν ενθουσίασε τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού και των κριτικών, αλλά γιατί να συγκαταλεχθεί στους χειρότερους ανθρώπους του 2017;

Τα 10+1 άγνωστα μυστικά της Miley Cyrus

Σύμφωνα με όσα γράφει το «Complex», αυτός είναι ο λόγος:

«Εάν υπήρχε βραβείο για το Καλύτερο Pop Πολιτιστικό Όρνιο της Χρονιάς, η Miley Cyrus θα ήταν κατάλληλη. Μετά την ιδιοποίηση της hip-hop κουλτούρας για να διαμορφώσει τον ήχο του δίσκου «Bangerz» του 2013, η pop starlet αποφάσισε ότι τελείωσε με το rap και επέστρεψε στις “αντιεμπορικές” μουσικές καταβολές της με το τελευταίο της πρότζεκτ, το “Younger Now”», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Το hip-hop ήταν πάρα πολύ για εμένα… Δεν είμαι έτσι», είχε εξηγήσει η Miley Cyrus στο «Billboard» και το «Complex» παίρνει αφορμή για να συνεχίζει το δηκτικό σχολιασμό: «Εντάξει. Αυτό είναι το ίδιο κορίτσι που εμφανιζόταν τόπλες {…} και επανειλημμένα είχε κουβαλήσει επάνω στη σκηνή φουσκωτές κούκλες και φαλλούς», προσθέτει και φέρνει ξανά στη μνήμη τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας που είχαν προκαλέσει σάλο.

«Τα εμφανώς αντίθετα και αντιφατικά σχόλια συναντήθηκαν δίκαια με την έντονη κριτική και η Miley εδραίωσε ξανά τη θέση της στην τρώγλη της pop κουλτούρας», καταλήγει το άρθρο.

«Το video clip του “Wrecking Ball” είναι
το πιο ντροπιαστικό που έχω κάνει», λέει η Miley Cyrus

Αφήστε το σχόλιό σας