Η Miley Cyrus και ο σύντροφός της μοίρασαν γεύματα στο προσωπικό τοπικού νοσοκομείου

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Κίνηση αγάπης από τη Miley Cyrus και τον Cody Simpson.

Η Miley Cyrus και ο σύντροφός της Cody Simpson μοίρασαν αυτό το σαββατοκύριακο δεκάδες γεύματα στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που δουλεύουν ακατάπαυστα στις κρίσιμες ώρες της πανδημίας.

Η 27χρονη Αμερικανίδα και ο 23χρονος Αυστραλός επισκέφθηκαν νοσοκομείο στην περιοχή Tarzana του Λος Άντζελες και παρέδωσαν στο προσωπικό πάνω από 120 τάκος.

Σε καθεμία από τις συσκευασίες είχαν γράψει το ίδιο μήνυμα: «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την αγάπη σας. Μείνετε δυνατοί!»

«Τάκος για τους απίστευτους εργαζόμενους στο τοπικό μας νοσοκομείο!», ανέφερε ο Cody Simpson στο θέση Instagram, δημοσιεύοντας συγχρόνως στιγμιότυπα από την κίνηση προσφοράς και αγάπης του ζευγαριού.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες για αυτούς τους αληθινούς θρύλους της εποχής μας που αφιερώνουν τις ζωές τους για να πολεμήσουν αυτή την πανδημία. Δείξτε λίγη αγάπη και στους ήρωές σας στη δική σας κοινότητα», πρόσθεσε ο τραγουδιστής και μοντέλο.

Στις φωτογραφίες και στο βίντεο της ανάρτησης βλέπουμε τη Miley Cyrus και τον Cody Simpson να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό και να παραδίδουν τα γεύματα φορώντας χειρουργικές μάσκες και γάντια.

«Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, πρέπει να δείξουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που κάνουν τις εκπληκτικές δουλειές τους. Έτσι, κάνουμε μια μεγάλη παράδοση από τάκος στο τοπικό μας νοσοκομείο», είπε ο Simpson στο βίντεο.

Αφήστε το σχόλιό σας