Η Miley Cyrus συγκαταλέγεται στους πληγέντες από την πύρινη λάλαιπα στην Καλιφόρνια.

Η Miley Cyrus αποκάλυψε ότι είναι μία από τους πολλούς ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους από την καταστροφική πυρκαγιά που μαίνεται στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η 25χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε στο Twitter, το βράδυ της Κυριακής 11 Νοεμβρίου, ένα συναισθηματικό της πληγέντες της πύρινης κόλασης, η οποία έχει κάνει στάχτη πάνω από 83.000 στρέμματα στη νότια Καλιφόρνια.

«Είμαι παντελώς συντετριμμένη από τις πυρκαγιές που σαρώνουν την κοινότητά μου. Είμαι από τους τυχερούς. Τα ζώα μου και αγάπη της ζωής μου έφυγαν με ασφάλεια και αυτό είναι ό,τι έχει σημασία τώρα», έγραψε.

«Το σπίτι μου δεν υπάρχει πλέον, αλλά οι μνήμες που μοιράζομαι με την οικογένεια και τους φίλους μου μένουν ισχυρές», συνέχισε. «Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχουν απομείνει. Στέλνω τόσο πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες και στο σερίφη της περιοχής του Λος Άντζελες», ανέφερε.

Η Miley Cyrus ενημέρωσε έπειτα τους ακολούθους της πώς θα δωρίσουν πόρους και προμήθειες στους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς και όλα τα συνεργασία που μάχονται με την πυρκαγιά.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι μεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, εξαιτίας των τριών φονικών πυρκαγιών που μαίνονται στη νότια Καλιφόρνια.

Το πύρινο μέτωπο βόρεια του Σακραμέντο έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 29 ατόμων.

Μέχρι την Κυριακή, είχε γίνει η εκκένωση 260.000 κατοίκων της κομητείας του Λος Άντζελες και του Ventura. Πυροσβέστες από όλη την Καλιφόρνια καθώς και από τις γειτονικές πολιτείες, παλεύουν ακούραστα σε πολλαπλά μέτωπα για να περιορίσουν τις πυρκαγιές και την καταστροφή που έχει προκληθεί.

 

Αφήστε το σχόλιό σας