Σέξι χωρίς να είναι χυδαία, με καλή συμπεριφορά. Η Miley Cyrus έχει περάσει σε άλλη φάση στην καριέρα και τη ζωή της.

Η Miley Cyrus «όπως δεν την έχετε ξαναδεί»: Αυτό είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του αμερικανικού «Cosmopolitan» για το νέο τεύχος του.

Και τι σημαίνει το «όπως δεν την έχετε ξαναδεί»; Σημαίνει σέξι χωρίς να είναι χυδαία, με καλή συμπεριφορά, καθησυχασμένη, σε μια άλλη φάση της καριέρας και της ζωής της. Και όχι όπως όλοι την έχουν δει: Γυμνή, σκανδαλώδη και αμφιλεγόμενη.

Είναι μία από εμάς. Η Miley Cyrus έχει υποστηρίξει εξ αρχής ότι αποτελεί αφοσιωμένη θαυμάστρια της Britney Spears και κάθε φορά που αναφέρει τη «Βασίλισσα», το κάνει πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η τελευταία αποκάλυψή της δεν διαφέρει.

Στη συνέντευξη με το γυναικείο περιοδικό, η 24χρονη τραγουδίστρια απαντά σε μία σειρά σύντομων ερωτήσεων.

Μία από όσες της τέθηκαν αφορούσε το «πράγμα στο παλιό δωμάτιο που δε θα ξεφορτωθεί ποτέ». Η Miley Cyrus έγραψε «τη συλλογή μου της Britney Spears», ζωγραφίζοντας ένα λουλούδι.

Miley Cyrus - Cosmo - September 2017 - Hit Channel

Ένα παράξενο πράγμα που συνέβη γράφοντας τραγούδια:

«Έγραψα ένα τραγούδι στο δίσκο μου σε όνειρο… Ονειρεύτηκα την αδελφή μου Noah και ήμουν στο αυτοκίνητό μου στο δρόμο προς την ταινία, ένα τραγούδι έπαιξε στο ραδιόφωνο και ήταν το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ τραγούδι της Noah! Είπε ότι όλοι το αγαπούσαν… Είναι “smash” είπα μετά και “εύχομαι να το είχα γράψει”… Ξύπνησα… και ΤΟ ΕΚΑΝΑ!»

Το καλύτερο στο να έχει την Dolly Parton νονά:

«Το να έχεις πρόσβαση στην ντουλάπα της! Χα. Σοβαρά, βλέποντας τον τρόπο που μεταχειρίζεται τους ανθρώπους με αγάπη και σεβασμό. Είναι πάντα μια υπενθύμιση σε εμένα και την οικογένειά μου του τι είναι σημαντικό. Ποτέ μην αφήσεις την επιτυχία να αλλάξει την καρδιά σου.»

Ένα πράγμα που έχει μάθει για το γάμο από τους γονείς της:

«Τίποτα και κανείς δε μένει το ίδιο. Μεγαλώστε, εξελιχτείτε, αλλάξτε ο ένας μαζί με τον άλλο και γιορτάστε το ταξίδι της αγάπης σας!»

Αν ήταν στην οντισιόν του «The Voice», θα ήθελε να επιλέξει την Alicia Keys ως coach επειδή:

«Με έκανε πάντα να νιώθω σούπερ αγαπημένη και ξεχωριστή. Μου άρεσε πολύ να ξοδεύω χρόνο στη μεγάλη κόκκινη καρέκλα μου δίπλα στην «αδελφή» μου!»

Η αγαπημένη εμφάνιση από ένα «κόκκινο χαλί» στην καριέρα της αυτή τη στιγμή: «2015 VMAs! Versace!»

Η λιγότερο αγαπημένη εμφάνιση: «Αρκετά πολύ από το 2008 έως το 2013. Τα Grammy ήταν δύσκολα και σκληρά για εμένα. Yoikes!»

Miley Cyrus - Cosmo - September 2017  cover - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας