Το «Carpool Karaoke» υποδέχθηκε ξανά τη Miley Cyrus, η οποία έχει πάντα κάποια αποκάλυψη που θα ξαφνιάσει.

Η Miley Cyrus συνάντησε τον James Corden για το δικό της «Carpool Karaoke» και το αποτέλεσμα ήταν ένα απίστευτο θέαμα διάρκειας 13 λεπτών.

Υπήρξαν φυσικά τα τραγούδια, με την 24χρονη Αμερικανίδα να τραγουδά προσωπικές επιτυχίες της όπως τα «We Can’t Stop», «The Climb», «Party in the USA», «Younger Now», «Wrecking Ball» και «Malibu».

Αλλά υπήρξαν και ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις. Η Miley Cyrus ξεκίνησε το «Carpool Karaoke» μιλώντας για το πώς κατέστρεψε το ηχητικό τρέιλερ του «The Voice» και προσπάθησε να το κρύψει. Αλλά η πιο αληθινή στιγμή ήρθε όταν ο James Corden τη ρώτησε πώς άλλαξε τόσο πολύ από τις ημέρες των VMA 2013.

Εβδομάδα γεμάτη Miley Cyrus:
Οι 10+1 καλύτερες στιγμές στο «Tonight Show»

Ο Βρετανός παρουσιαστής δεν έλαβε την απάντηση που περίμενε από τη Miley Cyrus:

«Νομίζω ότι συνειδητοποιώ – το οποίο είναι αστείο που αναφέρεις τα VMAs, επειδή πιστεύω τα πρώτα VMAS, το 2013, με το twerk στον Robin Thicke, με οδήγησαν στην ακτιβίστρια που είμαι τώρα, επειδή συνειδητοποίησα ότι αν πολλοί άνθρωποι θα μιλούσαν για κάτι που έκανα ή κάνω, πρέπει να το κάνω καλά. Και θα έπρεπε να κάνω κάτι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων παρά να είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα συζήτησης  που δεν κάνει τίποτα, αλλά γίνεται ένα διασκεδαστικό κοστούμι αποκριών για τους ανθρώπους», σχολίασε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Miley Cyrus.

Αργότερα, ο James Corden της ζήτησε να αποκαλύψει αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή όχι κατά τη διάρκεια σημαντικών γεγονότων της ζωής της. «Επειδή η απάντηση είναι ήδη ότι ήμουν υπό επήρεια, θα σου πω σε μία κλίμακα από το 1 έως το 10», ανέφερε.

Πόσο ναρκωμένη ήταν κατά τη διάρκεια των VMAs του 2013 ή στα γυρίσματα για το video clip του «Wrecking Ball»; Η απάντηση θα σας εκπλήξει πραγματικά. Ούτε ο James Corden δεν μπορούσε να την πιστέψει.

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο:

Δείτε επίσης: Απογοητευτικές πωλήσεις
για το νέο δίσκο της Miley Cyrus, «Younger Now»

Miley Cyrus - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας