Ως άλλη θεά Αφροδίτη εμφανίζεται η Miley Cyrus, όπως τη φαντάστηκε η ιδιαίτερη καλλιτεχνική αντίληψη του David LaChapelle.

Μολονότι η Miley Cyrus έχει… προσγειωθεί στη Γη και μας αρέσει σε αυτή τη φάση της, αλλά υπάρχουν ορισμένοι που τους λείπει η προηγούμενη εκδοχή της τραγουδίστριας.

Ευτυχώς για εκείνους, η pop star φέρνει έντονες μνήμες από την εποχή του «Bangerz» στο επερχόμενο λεύκωμα του Αμερικανού David LaChapelle, «Lost and Found», που κυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου.

Στη γεμάτη ζωντάνια φωτογραφία, η Miley Cyrus εμφανίζεται γυμνή και σχεδόν αγνώριστη, με ένα ροζ γκλίτερ να καλύπτει τα επίμαχα σημεία. Επιπλέον, έχει ένα ζευγάρι από γιγάντια και πολύχρωμα φτερά πεταλούδας, ενώ η φωτογραφία συμπληρώνεται από τα άνθη και τις ρίζες ενός δέντρου.

Το σκηνικό λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα κελί φυλακής.

Σύμφωνα με την περιγραφή στην «Amazon», το βιβλίο του «Lost and Found» παρουσιάζει δύο καθοριστικές περιόδους στη σταδιοδρομία του 54χρονου David LaChapelle: «Τη θέρμη των πρώτων χρόνων στη Νέα Υόρκη και τη δημιουργική αναγέννησή του μετά την «εξαφάνισή »του από τη σκηνή, μετά το 2006.»

Ο David LaChapelle είναι φημισμένος για τη δική του ξεχωριστή, ανορθόδοξη αισθητική με την οποία έχει φωτογραφήσει μερικούς από τους πιο φωτεινούς αστέρες της γενιάς του, εξερευνώντας θέματα καταναλωτισμού, λύτρωσης και πνευματικότητας.

Το λεύκωμα μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 55 δολαρίων (46,67 ευρώ).

Miley Cyrus - David LaChapelle - Hit Channel

Δείτε επίσης: Η Miley Cyrus νιώθει «Younger Now»
με νέο single και ένα τρυφερό video clip

Miley Cyrus - Younger Now (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας