Εντυπωσιακή είναι η συνολική αλλαγή της Miley Cyrus. Τι την ώθησε να αφήσει το εκκεντρικό παρελθόν;

Η Miley Cyrus φιλοξενείται στην επετειακή έκδοση του διάσημου αμερικανικού περιοδικού «Harper’s Bazaar».

Η τραγουδίστρια μιλάει ανοιχτά για την αλλαγή που έκανε κατά τη δισκογραφική επιστροφή της με ρο «Malibu», επιλέγοντας ένα πιο «καθαρό» και εκλεπτυσμένο στιλ, απροετοίμαστη να σοκάρει οποιονδήποτε.

«Θέλω μόνο οι άνθρωποι να δουν ότι αυτό είμαι τώρα. Δεν λέω ότι ήμουν ο εαυτός μου. Το ποια ήμουν στο τελευταίο άλμπουμ μου ήταν πραγματικά ποια είμαι. Είναι απλά ότι έχω υπάρξει πολλοί άνθρωποι επειδή αλλάζω πολύ. Ακούω πολλά σχόλια «θέλουμε τη Miley πίσω», αλλά δεν μπορείτε να μου πείτε ποια είμαι. Είμαι εδώ.», εξηγεί.

Η τραγουδίστρια αντιλαμβάνεται ότι σόκαρε πολλούς ανθρώπους με εμφανίσεις, φωτογραφίες, τραγούδια, video clip και δηλώσεις που ήταν τόσο τολμηρές και εκκεντρικές όσο και θαρραλέες. Και η προκλητική προσωπικότητά της εκδηλώνεται ακόμα.

Στη συνέντευξη με το «Harper’s Bazaar» εξαπολύει τα πυρά της: «Οι άνθρωποι ήταν τόσο σοκαρισμένοι από μερικά από τα πράγματα που έκανα [στην εποχή του Bangerz]. Θα ήταν πιο σοκαριστικό το γεγονός ότι όταν ήμουν 11 ή 12 χρονών, μου έβαλαν με μαλλιά και μακιγιάζ, περούκα και μια ομάδα ηλικιωμένων μου είπε τι να φορέσω», λέει,» δεν είναι περίεργο ότι πολλοί άνθρωποι χάνουν το δρόμο τους και χάνουν τον εαυτό τους προς το ποιοι είναι πραγματικά, επειδή υπάρχουν πάντα άλλοι άνθρωποι που τους λένε ποιοι θα έπρεπε να είναι.»

Η νέα εποχή της Miley Cyrus έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το άλμπουμ του «Bangerz» και του «Miley Cyrus and the Dead Petz», τόσο αισθητικά όσο και ηχητικά. Αυτή τη φορά, διαθέτει μία πιο ακουστική και country πλευρά. Το ενδιαφέρον για το hip-hop και την ηλεκτρονική μουσική έχει μειωθεί.

Το «Malibu» και «Inspired«, τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα, το επιβεβαιώνουν. Δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει ο επόμενος δίσκος της, αλλά αναμένεται για το τρέχον έτος.

Δείτε επίσης:
Η εξομολόγηση της Miley Cyrus
για τη μαριχουάνα και τους εφιάλτες ότι θα πέθαινε

Miley Cyrus - Hit Channel

 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

 

Αφήστε το σχόλιό σας