Με ανανεωμένο, για ακόμη μία φορά, εαυτό σκοπεύει η Miley Cyrus να επιστρέψει καλλιτεχνικά.

Η Miley Cyrus έδωσε το πρώτο σημάδι ότι η δισκογραφική της επάνοδος πλησιάζει, όταν πριν λίγες ημέρες, διέγραψε από το λογαριασμό της στο Instagram όλες τις δημοσιεύσεις που είχε αναρτήσει.

Έκτοτε, περιμένουμε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια να πραγματοποιήσει την επόμενη κίνησή της. Οι πληροφορίες που διαδίδονται στο διαδίκτυο είναι πολλές, όμως παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία προς το παρόν, φαίνεται ότι έχουν μία βάση αλήθειας.

Το «Entertainment Tonight» έγραψε πρώτο για το συμβολισμό που έχει η αφαίρεση όλων των φωτογραφιών από το Instagram της Miley Cyrus και επισήμανε ότι η pop star γνώριζε πως θα δημιουργούσε ερωτηματικά σε όλους.

«Δεν της αρέσει να κολλάει σε ένα συγκεκριμένο καλούπι. Δουλεύει επάνω σε νέα μουσική και σχεδιάζει να επιστρέψει με ένα ολοκαίνουριο Instagram, με φωτογραφίες που θα προωθήσουν τη νέα μουσική της», μεταφέρει μία πηγή.

«Αγαπά την αλλαγή και δε νιώθει το ίδιο άτομο με αυτό που ήταν όταν ξεκίνησε αυτόν το λογαριασμό (στο Instagram). Θέλει ο νέος λογαριασμός της να αντανακλά τη νέα Miley», σημειώνει.

Το «Us Weekly» προσθέτει πως «τα πάντα στο Instagram της είναι στρατηγικά. Θα κυκλοφορήσει νέα μουσική τον επόμενο μήνα», σύμφωνα με μία πηγή που φυσικά δεν αποκάλυψε το όνομά της.

Επιπλέον προειδοποιεί ότι η επιστροφή Miley Cyrus θα γίνει «με στιλ και πολύ σύντομα».

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει συναντηθεί το τελευταίο διάστημα με παραγωγούς όπως οι Mark Ronson, Ryan Adams, Mike Will Made It, Andrew Wyatt και Oren Yoel.

Επίσης φημολογείται ότι θα βρεθεί καλεσμένη του James Corden «The Late Late Show» και ότι επισκέφθηκε πρόσφατα τα γραφεία του Spotify, του YouTube και της iHeart Media.

 

Αφήστε το σχόλιό σας