Τον απολογισμό για την περίοδο που ήταν είδωλο της νεολαίας ως «Hannah Montana» πραγματοποιεί η Miley Cyrus, τώρα που έχει ωριμάσει ηλικιακά.

Η Miley Cyrus άρχισε να σημειώνει επιτυχία από πολύ νωρίς, χάρη στην τηλεοπτική σειρά του «Disney Channel», «Hannah Montana», όπου έπαιξε τον κύριο χαρακτήρα.

Χρόνια αργότερα, η τραγουδίστρια έχει μία ώριμη εικόνα για το τι έχει περάσει εκείνη την περίοδο και κάνει τον απολογισμό.

«Μου άρεσε να είμαι στο σύμπαν της Disney, επειδή δεν ήξερα κανέναν άλλον,. Ήξερα ότι θα ζήσω αυτό που ήθελα να κάνω. Νομίζω ότι είμαι μεγαλύτερη, συνειδητοποιώ ότι ήταν πάρα πολύ για ένα παιδί να το χειριστεί», ανέφερε στο «CBS». «Ήταν πολλά για ένα παιδί, οπότε έπρεπε να έχω πάντα έτοιμο το μακιγιάζ και να κάνω κούνια στο σχολείο», συνέχισε.

Η Miley Cyrus παραδέχεται ότι πέρασε καλά ως «Hannah Montana», αλλά δεν της έκανε καλό σε ψυχολογικό επίπεδο.

«Σίγουρα το βλέπω σαν μια καλή στιγμή. Νομίζω ότι αυτό που ήταν δύσκολο για μένα ήταν να εξισορροπώ τα πάντα, έγινε δυσκολότερο όταν άρχισα να περιοδεύω και σαν ως δύο άτομο, ως η “Hannah Montana” και ι εαυτός μου, νομίζω ότι μάλλον αυτό μου φαίνεται λίγο λάθος τώρα! Νομίζω ότι προκάλεσε ακραία ζημιά στην ψυχή μου ως ενήλικος», πρόσθεσε.

«Αλλά μου άρεσε να είμαι αυτός ο χαρακτήρας», συνέχισε. «Και ειλικρινά, για το κοινό μας, είχε υπέροχη μουσική για να την ακούσουν τα παιδιά. Υπάρχει ένα τραγούδι που ονομάζεται “Life’s What You Make It”, σαν να εννοεί “Ας το κάνουμε να συμβεί!” Μην ξεχνάτε ποτέ αυτά τα σοφά λόγια. Είναι καλό να τα πείτε στα παιδιά», ολοκλήρωσε η Miley Cyrus.

Διαβάστε ακόμα:
Άδοξο και πρόωρο τέλος για το νέο άλμπουμ της Miley Cyrus

Miley Cyrus - Younger Now (album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας