Την καινούρια του εικόνα του εαυτού της που απομακρύνεται από το… αμαρτωλό παρελθόν σχολιάζει η Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus έδωσε συνέντευξη στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «Lorraine» και μίλησε για το πώς η εικόνα της έχει μετατραπεί όλα αυτά τα χρόνια.

«Νιώθω σαν να έχω δοκιμάσει αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω», ξεκίνησε να λέει.

«Νιώθω ότι έχω σεβασμό, νομίζω ότι πράγματα σαν το φιλανθρωπικό ίδρυμά μου «Happy Hippie» μου το έδωσαν αυτό και αισθάνομαι ότι έχω ως καλλιτέχνης την αναγνώριση που θέλω. Έτσι μπορώ να σταματήσω να αποδεικνύω ότι είμαι κάτι και με κάνει ευτυχισμένη», σχολίασε.

Τους τελευταίους μήνες, από την κυκλοφορία του τελευταίου single της «Malibu» και έπειτα, η Miley Cyrus έχει απλοποιήσει την εικόνα της, απομακρύνοντας το «τρελό» στίγμα της εποχής του τέταρτου άλμπουμ της, «Bangerz» (2013), πλησιάζοντας πιο κοντά σε αυτό που ήταν όταν έκανε τη σειρά «Hannah Montana» (2006 – 2011).

Στη συνέντευξη, η Miley Curys πρόσθεσε ότι είναι ειλικρινής για το ποια είναι, ακόμα και εάν… αλλάζει συχνά: «Νομίζω ότι μου δίνει περισσότερη ελευθερία στη μουσική μου, επειδή αισθάνομαι ότι πραγματικά μπορώ να είμαι εγώ και οι οπαδοί μου αποδέχονται αυτό που είμαι», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε για το τι σκέφτεται πως ήταν το πιο περίεργο πράγμα για τον εαυτό της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαι περίεργη για πολλούς λόγους. Νομίζω ότι αισθάνομαι πως δεν έχω φύλο και ηλικία. Είμαι μόνο μία πνευματική ψυχή που δεν ταξινομείται από το ανθρώπινο ον ούτε από τα ζώα. Δεν υπάρχει «εγώ» και «αυτοί» και δεν υπάρχουν «εμείς» και «εσείς». Απλώς θέλω να είμαι ένα τίποτα.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας