Με παρρησία και πυγμή πήρε το λόγο η Miley Cyrus επάνω στη σκηνή και έδωσε μία παθιασμένη ομιλία για τα δικαιώματα.

Γνωρίζετε ήδη ότι η Miley Cyrus είναι ιδιαίτερα ένθερμη με συγκεκριμένα θέματα που την ενδιαφέρουν έντονα και για το σκοπό αυτό εκμεταλλεύθηκε την παρουσία της στη σκηνή του φετινού «iHeartRadio Music Festival», στο Λας Βέγκας, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Προς το τέλος της τριαντάλεπτης εμφάνισης, η 24χρονη τραγουδίστρια έδωσε μια παθιασμένη ομιλία για τις προτεραιότητες των Ηνωμένων Πολιτειών, δεδομένου του πολιτικού τοπίου που επικρατεί.

«Έχω ένα ακόμα τραγούδι για εσάς και σκέφτηκα ότι θα ήταν τέλειο για απόψε, ειδικά μετά το “We Can’t Stop”, επειδή ξέρετε τι δε θα σταματήσω να κάνω», είπε στην αρχή.

«Δε θα σταματήσω να παλεύω για δικαιοσύνη για κάθε ένα άτομο σε ολόκληρο αυτό τον αναθεματισμένο τόπο για να είναι όποιος αναθεματισμένος θέλει να είναι, κάνε ό,τι θέλεις να κάνεις, κάνε τον εαυτό σου ευτυχισμένο, να είσαι αυτός που είσαι στο μέγιστο. Ο καθένας σε όλο τον κόσμο αξίζει τον ίδιο σεβασμό και την τιμή για να μπορέσει να κάνει ό,τι αγαπά, να αγαπήσει όποιον αγαπά, να παντρευτεί όποιον αγαπά», συμπλήρωσε με παρρησία.

Η Miley Cyrus θυσιάζει την καρδιά της
στο καινούριο τραγούδι «Week Without You»

Η Miley Cyrus παραδέχτηκε ότι «δεν πρέπει να φοβόμαστε να περπατάμε στους δρόμους» ούτε πρέπει να «φοβόμαστε αυτή τη βία»:

«Δεν πρέπει να φοβόμαστε τους ανθρώπους ενάντια στον άνθρωπο, να μεταχειριζόμαστε τα ζώα τόσο φτωχά, νομίζοντας ότι ο κόσμος είναι αναλώσιμος. Δεν είναι. Υπάρχει ένας (κόσμος) και υπάρχει ο καθένας από εσάς και είστε όλοι απίστευτα, μοναδικά ατομικοί καρ*****ες», συνέχισε.

«Ελπίζω να μην ξεχνάτε ποτέ πόσο εκπληκτικοί είστε πραγματικά. Μην αφήνετε ποτέ κανέναν να σας πει τίποτα διαφορετικό», πρόσθεσε.

Πέρα από την ομιλία, η Miley Cyrus τραγούδησε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της τραγούδια όπως τα «Malibu», «Younger Now», «Week Without You» και πραγματοποίησε μία επανεκτέλεση της κλασικής επιτυχίας της Nancy Sinatra, «These Boots Are Made for Walkin».

Δείτε επίσης: Πλήθος αστέρων τραγούδησαν
στο «iHeartRadio Music Festival» – Οι καλύτερες εμφανίσεις

Miley Cyrus - P!nk - The Weeknd - Harry Styles - Demi Lovato - iHeartRadio Music Festival 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας