Είναι έγκυος η Miley Cyrus;

Η Miley Cyrus διέψευσε τις φήμες ότι είναι έγκυος, που δημιουργήθηκαν από χρήστες του διαδικτύου έπειτα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα γενέθλιά της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία έγινε 25 χρονών την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, απάντησε στις φήμες εκείνη την ημέρα με ένα μήνυμα στο Twitter, γράφοντας: «ΑΓΕΝΕΣ!!! Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα έναν τόνο tofurky.»

Η απάντησή της συνοδεύτηκε από την ίδια φωτογραφία που μοιράστηκε την Τετάρτη (22/11), αλλά αυτή τη φορά έβαλε ένα κόκκινο βέλος που έδειχνε στην κοιλιά της, για την οποία ειπώθηκε ότι ήταν φουσκωμένη και άρα περίμενε μωρό.

Οι αναληθείς φήμες δεν επηρέασαν τη Miley Cyrus, η οποία τη φετινή σεζόν έχει επιστρέψει στους coaches του αμερικανικού «The Voice» και συνέχισε να γιορτάζει τα γενέθλιά της με τον αγαπημένο της, τον ηθοποιό Liam Hemsworth.

«Lili ξεκίνησε το πάρτι», έγραψε σε μία φωτογραφία, ενώ ανάρτησε μία άλλη φωτογραφία από την εποχή που ήταν παιδί.

Ανάμεσα στα δώρα που έλαβε η pop star για τα γενέθλιά της, ήταν ένα ειδικά σχεδιασμένο χρυσό περιδέραιο που αποκάλυψε το υποκοριστικό με το οποίο φωνάζει τον ηθοποιό (Lili).

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με τις διαδόσεις. Στις αρχές του μήνα πυροδότησαν τα σενάρια γάμου, αφού εντοπίστηκαν στη Savannah της Georgia να φορούν τα ίδια δαχτυλίδια που έμοιαζαν με βέρες.

Η Miley Cyrus για την εποχή της «Hannah Montana»:
«Ήταν πάρα πολύ για ένα παιδί να το χειριστεί»

Miley Cyrus - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας