Το «Bella Ciao» επιλέγει να πειράξει ο Mike Singer.

Ο Mike Singer ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία μόλις 13 ετών και τώρα πια είναι ο απόλυτος pop star, με θαυμαστές που τον ακολουθούν σε κάθε βήμα του.

Το 2013, συμμετείχε στη γερμανική έκδοση του «The Voice Kids» και με την ομάδα της Lena Meyer-Landrut έφτασε στα Battles.

Υπέγραψε στη Warner Music Group το Φεβρουάριο του 2017 και τα επόμενα δύο άλμπουμ του, με πιο πρόσφατο το «Déjà Vu» τον Ιανουάριο του 2018, έφτασαν στο Νο1 στο γερμανικό chart, καθώς και στην Αυστρία και στην Ελβετία.

Ο 18χρονος Γερμανός superstar αντλεί έμπνευση από το «Bella Ciao», το πασίγνωστο τραγούδι που ήρθε ξανά στην επιφάνεια ως θέμα της εθιστικής τηλεοπτικής σειράς «Casa de Papel» (Money Heist), και παρουσιάζει τη δική του διασκευή.

Έχοντας 1,4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και 1 εκατομμύριο ακροατές μηνιαίως στο Spotify, o Μike Singer κυκλοφορεί το πρώτο του single στα αγγλικά.

Mε 6,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube για το τραγούδι μέσα σε λίγους μόλις μήνες, σίγουρα δε θα είναι η τελευταία αγγλόφωνη κυκλοφορία του.

Ο Mike Singer γεννήθηκε στο Kehl της Γερμανίας στις 20 Ιανουαρίου 2000.

Μεγαλώνοντας στο Offenburg, άρχισε να αναπτύσσει τη μουσική σταδιοδρομία ως αυτοδίδακτος τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Συνέθετε και έγραφε τραγούδια μόνος στο σπίτι και επανεκτελούσε γνωστές επιτυχίες.

Η εφημερίδα «Die Welt» τον χαρακτήρισε τον «Γερμανό Justin Bieber».

Το 2013, συμμετείχε στη γερμανική έκδοση του «The Voice Kids» και με την ομάδα της Lena Meyer-Landrut έφτασε στα Battles. Το 2017, εμφανίστηκε στη σειρά «Spotlight», στο ρόλο του Luke.

 

Αφήστε το σχόλιό σας