Μία δισκογραφική δουλειά ορόσημο στην καριέρα του που κυκλοφόρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, «ανεβαίνει» για πρώτη φορά επίσημα στο YouTube.

Το «Κρυφό Φιλί» που έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για να ταρακουνήσει όλη την Ελλάδα κυκλοφορεί επίσημα στο YouTube.

Πρόκειται για το δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο που έκανε πράξη ο Κύπριος τραγουδιστής και συνθέτης ύστερα από τη μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Κυκλοφόρησε το 2002 με την ετικέτα της Mercury / Universal (σημερινής Cobalt Music) για να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την εκτίναξη της καριέρας του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το «παιδί θαύμα», όπως χαρακτηρίσθηκε στα πρώτα του βήματα, εξελίχθηκε σε είδωλο, γεμίζοντας στάδια σε κάθε συναυλία του.

Το τριπλά πλατινένιο άλμπουμ «Κρυφό Φιλί» (σ.σ. σε μία εποχή όπου τα όρια των πωλήσεων ήταν ακόμη υψηλά) περιείχε ανεξίτηλες έως και τις ημέρες μας επιτυχίες όπως «Το Σ’ Αγαπώ», το «Χωρίς Αναπνοή», το «Είσαι Εδώ», η «Εκδρομή», αλλά και την επανεκτέλεση στο «Πάρτι» που είχε ερμηνεύσει προηγουμένως ο Μανώλης Μητσιάς («Στο Δρόμο Με Τα Χάλκινα», 1996).

Όλες οι επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη
σε μία best of συλλογή

Στη δεύτερη έκδοση της ίδιας δουλειάς που ακολούθησε το 2003, συμπεριλήφθηκε επίσης το «Αν Μου Τηλεφωνούσες» και το «Μόνος Μου».

Τραγούδια που χαρακτήρισαν σε μεγάλο βαθμό τη διαδρομή του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη μουσική.

Σε 11 μουσικά κομμάτια τις συνθέσεις έγραψε αυτοπροσώπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Συμμετείχαν επίσης δημιουργοί όπως η Ελένη Ζιώγα, η Μαριανίνα Κριεζή και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Κι ενώ το «Κρυφό Φιλί» είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, «ανεβαίνει» πλέον επίσημα και στο YouTube και το κανάλι της Cobalt Music στη δεύτερη και πλήρη έκδοσή του.

Τα τραγούδια του άλμπουμ

1. Χειμώνας
2. Καπνός
3. Το Σ’ Αγαπώ
4. Δεν Έχω Χρόνο
5. Κρυφό Φιλί
6. Είσαι Εδώ
7. Θέλω Ν’ Αφεθώ
8. Εκδρομή
9. Κλείνω Τα Μάτια
10. Παίρνω Ευθύνη
11. Χωρίς Αναπνοή
12. Προσπαθώ
13. Το Πάρτυ
14. Αν Μου Τηλεφωνούσες
15. Μόνος Μου
16. Είμαι Εδώ
17. Πάρτυ (Unplugged)

 

Δείτε επίσης: «Κράτα Με Εδώ» με το νέο
και βαθιά ερωτικό τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη

 

Αφήστε το σχόλιό σας