Οι Migos, η Nicki Minaj και η Cardi B πατούν τέρμα το «γκάζι»,  σε μία στιγμή – σταθμό στη σύγχρονη μουσική.

Η απόλυτη hip-hop συνεργασία: Οι Migos προσκαλούν τη Nicki Minaj και την Carbi B και αναμένεται να δώσουν ρεσιτάλ στο ίδιο τραγούδι.

Είναι αναμφισβήτητα η πιο συναρπαστική είδηση της χρονιάς στη hip-hop μουσική. Το τρίο των Migos διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο πεδίο και η Nicki Minaj με την Cardi B αφήνουν έντονο το στίγμα τους.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τη στιγμή που οι δύο κορυφαίες γυναίκες ράπερ προτίμησαν να συνεργαστούν αντί να επιτίθεται η μία στην άλλη. Η θέληση της 34χρονης από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και της 25χρονης από το Μπρονξ της Νέας Υόρκης να δουλέψουν μαζί συναντά τις προσδοκίες του κοινού τους.

Όταν η Cardi B έκανε ηχηρή είσοδο στη μουσική βιομηχανία και άρχισε να σημειώνει επιτυχία με το «Bodak Yellow», πολλοί σχολίασαν ότι απειλείται η συνεχόμενη κυριαρχία της Nicki Minaj. Χαρακτηριστικά, το «Bodak Yellow» έκανε δικό του Νο1 του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και η Cardi B έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ που κατακτά την κορυφή μετά την Lauryn Hill το 1998.

Ωστόσο, οι δύο «βασίλισσες» της hip-hop προχωρούν σε μία ανέλπιστη και απροσδόκητη συμμαχία χάρη στους Migos, σε μία στιγμή – σταθμό στη σύγχρονη μουσική.

Η συνεργασία – «φωτιά» που φέρνει κοντά τον Quavo, τον Offset και τον Takeoff με τη Nicki Minaj και την Cardi B έχε τον τίτλο «MotorSport» και θα συμπεριληφθεί στο τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ των Migos με την ονομασία «Culture 2», το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός του έτους από τις Quality Control Music, 300 Entertainment και Motown / Universal Music.

Αφήστε το σχόλιό σας