Οι Migos συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο στην καταιγιστική περιπέτεια του «Mile 22», γεμάτη δράση και ανατροπές.

Το «Is You Ready» είναι το τραγούδι των Migos για τη νέα κινηματογραφική ταινία «Mile 22».

Ο Mark Wahlberg, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, συναντά και πάλι τον σκηνοθέτη Peter Berg μετά τις μεγάλες τους επιτυχίες «Η Μέρα των Ηρώων», «Ο Μόνος Επιζών» και «Deepwater Horizon».

Το «Mile 22» είναι η πρώτη τους ταινία που δε βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αλλά αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, σε σενάριο των Graham Roland και Lea Carpenter.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό, βέβαια η δική μας θεωρία για την διασκέδαση περιλαμβάνει πολλή βία, προδοσία και απάτη», σχολιάζει ο Mark Wahlberg.

Υπόθεση

Ο James Silva (Mark Wahlberg), μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο «Mile 22» έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του.

Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Silva πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι.

Η αποστολή τους είναι να εντοπίσουν την ραδιενεργή σκόνη που χρησιμοποιείται στην κατασκευή βομβών ώστε να εμποδίσουν το επόμενο πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα.

MARK WAHLBERG - MILE 22 - Hit Channel
O Mark Wahlberg στο ρόλο του Jimmy Silva στο «Mile 22».

Εκπαίδευση, όπλα και αληθινή δράση

Μία επιτυχημένη ταινία δράσης, απαιτεί ώρες εκπαίδευσης από τους πρωταγωνιστές της, αληθινά όπλα και εντυπωσιακά εφέ.

Για να διασφαλίσουν την αυθεντικότητα της ταινίας οι ηθοποιοί εκπαιδεύτηκαν από στελέχη του αμερικανικού στρατού ώστε να μάθουν να κινούνται αλλά και να χρησιμοποιούν στρατιωτικούς όρους με φυσικότητα.

Τα όπλα που βλέπουμε στην ταινία είναι αξίας σχεδόν μισού εκατομμυρίου δολαρίων και πρόκειται για ΑΚ, Μ-4, και Uzi.

Η εκπαίδευση των ηθοποιών διήρκεσε αρκετές εβδομάδες αλλά ήταν κάτι απαραίτητο για το σκηνοθέτη του «Mile 22».

Το «Is You Ready» των Migos, αν και προοριζόταν για το soundtrack του «Suicide Squad» (2016), τελικά βρίσκει τη θέση του στα τραγούδια του «Mile 22».

 

Αφήστε το σχόλιό σας