Τη βοήθεια των ειδικών ζήτησε η Michelle Williams για να ξεπεράσει την κατάθλιψη.

H Michelle Williams, πρώην μέλος των Destiny’s Child, εξομολογήθηκε δημόσια ότι αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με την ψυχική υγεία της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «TMZ», η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εισήχθη με δική της πρωτοβουλία σε κέντρο ψυχικής υγείας. Παρόλο που η ίδια δεν επιβεβαιώνει ότι νοσηλεύεται, σε μία ανάρτηση που κοινοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι «ζήτησε βοήθεια από μία εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών υγείας».

«Για χρόνια, έχω αφιερωθεί στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων να αναγνωρίζουν πότε είναι ώρα να ζητήσουν βοήθεια, υποστήριξη και καθοδήγηση από εκείνους που αγαπούν και νοιάζονται για την ευημερία τους», έγραψε.

Η Michelle Williams προσθέτει ότι «πρόσφατα άκουσα την ίδια συμβουλή που έδωσα σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και ζήτησα βοήθεια από μια εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών υγείας.»

Η 38χρονη τραγουδίστρια δεν παραθέτει περισσότερες λεπτομέρειες για τη θεραπεία που ακολουθεί, αλλά εκφράζει την επιθυμία της να γίνει παράδειγμα για τους άλλους.

«Εάν αλλάξεις το μυαλό σου, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου», υπογράμμισε στη δημοσίευσή της.

Στα τέλη του 2017, η Michelle Williams είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα που έδωσε με την κατάθλιψη όταν έκανε καριέρα στις Destiny’s Child, μαζί με την Beyoncé και την Kelly Rowland.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, έφτασε στο ναδίρ το 2013 όταν άρχισε να έχει αυτοκτονικές τάσεις. «Είμαι σε ένα από τα εμπορικότερα γυναικεία συγκροτήματα όλων των εποχών και υποφέρω από κατάθλιψη», είχε αποκαλύψει.

Ανάμεσα στα δεκάδες μηνύματα υποστήριξης που πήρε η Michelle Williams τώρα, ήταν εκείνα της Missy Elliott και της LaTavia Roberson, ένα από τα αρχικά μέλη των Destiny’s Child πριν τη Michelle Williams.

 

Αφήστε το σχόλιό σας