Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento αποκαλύπτει το παρασκήνιο των συνεργασιών του με το Γιάννη Πάριο και την Ελένη Βιτάλη!

Στην πιο ειλικρινή, αυθόρμητη και εκ βάθεων συνέντευξη που έχει δώσει έως τώρα, ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (23/5) στην τηλεοπτική εκπομπή «Όλα Πρώτη Φορά».

Σε μία συζήτηση που κινήθηκε σε θέματα εφ’ όλης της ύλης, ο Μιχάλης στάθηκε κατά κόρον στη νέα δισκογραφική δουλειά των Stavento, «Ακόμα Ονειρεύομαι», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Ο καινούριος δίσκος του αγαπημένου συγκροτήματος κοσμείται όπως πάντα από πλήθος συνεργασιών. Μεταξύ αυτών και σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Γιάννης Πάριος, Κώστας Χατζής, Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Γιοκαρίνης, Μελίνα Ασλανίδου, Ήβη Αδάμου και Sofrano, αλλά και ο Χρήστος Νικολόπουλος απαρτίζουν τον καλύτερο δίσκο των Stavento.

«Ακόμα Ονειρεύομαι», το νέο άλμπουμ των Stavento πλησιάζει!

Είναι εύκολο να προσεγγίσει κανείς καλλιτέχνες σαν τους προαναφερόμενους, ακόμη και όταν είσαι ένα γκρουπ που έχει αφήσει αφήσει το σημάδι του στο χώρο του, όπως είναι οι Stavento;

Από ό,τι αποκάλυψε ο Μιχάλης Κουινέλης μπροστά στην κάμερα του «Όλα Πρώτη Φορά», δεν είναι καθόλου εύκολο:

«Δε θα τολμούσα ποτέ να το κάνω αυτό το πράγμα (σ.σ. να ψάξω την Ελένη Βιτάλη) και όταν έφτιαξα αυτό το τραγούδι (το «Μαντήλι») πέρασε από το μυαλό μου αλλά δε θα τολμούσα.»

Όπως μας πληροφόρησε ο Μιχάλης, άφησε το τραγούδι στην Ελένη Βιτάλη σε ένα CD και όταν το άκουσε, η σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια τον κάλεσε πίσω και του ανακοίνωσε ότι θα το πει.

Πώς προέκυψε η συνεργασία των Stavento με το Γιάννη Πάριο στο «Παιδί Μονάχο»;

«Πήγα το τραγούδι, βέβαια ο Πάριος μου έκανε το εξής βασανιστήριο να το ακούσει μπροστά μου. Αυτό ήταν δύσκολη φάση. Γιατί όταν το ακούει κάποιος μόνος του, όταν δεν είσαι εσύ μπροστά, φαντάζεσαι διάφορα…»

Συνεχίζοντας, ο Μιχάλης Κουινέλης ανέφερε για το σπουδαίο Γιάννη Πάριο και το «Παιδί Μονάχο»:

«Όταν άκουγε ήταν πολύ σοβαρός και με είχε ψαρώσει τόσο. Το σταμάτησε στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα το τραγούδι και εκεί γκρεμίστηκαν όλα γύρω μου, να ξέρεις. {…} Μου λέει “Τι λες σε αυτό το στίχο;”, του εξηγώ τέλος πάντων, δε μιλάει, ξαναπατάει το play, ξαναπαίζει το κομμάτι και μόλις έφτασε στο πρώτο ρεφρέν, μου λέει “Θα το πω!”.»

Αφήστε το σχόλιό σας