Αρχική Μουσική Μουσικά Νέα «Money»: Michael Kiwanuka και Tom Misch αναβιώνουν την εποχή της disco

«Money»: Michael Kiwanuka και Tom Misch αναβιώνουν την εποχή της disco

-

Δες και αυτά

Το «Money» ξυπνά μνήμες από τις θρυλικές εποχές της disco μουσικής.

Οι δύο καταπληκτικοί Βρετανοί μουσικοί Michael Kiwanuka και Tom Misch συνεργάζονται και κυκλοφορούν από την Polydor Records / Universal Music το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Money».

Το single «Money» είναι ένα τραγούδι που ερμηνεύει ο Kiwanuka σε upbeat μουσική του Misch με χαρακτηριστικό ήχο κιθάρας αλλά και disco μουσικής.

Την παραγωγή του «Money» έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός Russell Elevado, ενώ στα φωνητικά συμμετέχει η YEBBA.

«Το θέμα με το “Money” είναι ότι όταν το ακούς για πρώτη φορά, νομίζεις πως ως καλλιτέχνης επιδιώκω και αγαπώ το χρήμα. Θέλω να χρησιμοποιήσω το χρήμα για να συναντήσω ανθρώπους και γενικότερα να βρίσκομαι γύρω από άτομα που έχουν εξίσου χρήμα», αναφέρει ο Michael Kiwanuka.

«Στην πραγματικότητα όμως, αν εμβαθύνεις στο τραγούδι και το ακούσεις πιο προσεκτικά, καταλαβαίνεις πως η υπερβολική αγάπη για το χρήμα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη», λέει.

Ο Tom Misch προσθέτει: «Έχω υπάρξει μεγάλος θαυμαστής του Michael για χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Σε αυτό το τραγούδι θεωρήσαμε πως θα ήταν cool να δώσουμε έτσι κάποια vibes από τη δεκαετία του ‘80 και από την έντονη εποχή της disco μουσικής.»

Στις 17 Ιουλίου ο Michael Kiwanuka θα επιστρέψει στην Αθήνα για να εμφανιστεί στο πλευρό των The Cure στο επετειακό «EJEKT Festival 2019» που θα λάβει χώρα στην Πλατεία Νερού.

Αφήστε το σχόλιό σας