Ένας καινούριος δίσκος του Michael Jackson είναι καθ’ οδόν.

Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ. Ο Michael Jackson επιστρέφει με νέα κυκλοφορία.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στους λογαριασμούς του «Βασιλιά της pop» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύθηκε το αινιγματικό teaser ενός μυστηριώδους πρότζεκτ με τίτλο «Scream», από το ομώνυμο ντουέτο με την Janet Jackson, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το βίντεο είναι σε στιλ κινουμένων σχεδίων και απεικονίζει μία μαύρη γάτα, μία αράχνη στον ιστό της, κοράκια και στο τέλος δείχνει το πρόσωπο του Michael Jackson.

Θα μπορούσε να είναι ένα νέο άλμπουμ; Έτσι φαίνεται. Ωστόσο, ο John Branca, συν-διαχειριστής της περιουσίας του εκλιπόντα καλλιτέχνη, δήλωσε πρόσφατα στο «Variety» ότι δεν «προβλέπει να κυκλοφορήσουν ακυκλοφόρητη μουσική για αρκετό καιρό». Βέβαια, πρόσθεσε πως «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον για κυκλοφορίες [νέων] δίσκων στο εγγύς μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε διάφορα μέρη της Ευρώπης έχουν αναρτηθεί αφίσες με το εξής μήνυμα: «Μichael Jackson Scream: Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 29 Σεπτ.»

Είναι αρκετά πιθανό το «Scream» να αφορά μία συλλογή από κλασσικά τραγούδια του Michael Jackson στα οποία έχουν γίνει remixes με Halloween αίσθηση. Θα μπορούσε, επίσης, να είναι το soundtrack για την επερχόμενη τηλεταινία του CBS με την ονομασία «Μichael Jackson Halloween», σε μορφή κινουμένων σχεδίων.

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη έως ότου μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ό,τι και αν είναι, θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησε αδημοσίευτο υλικό του Michael Jackson ήταν το 2014, με το δίσκο του «Xscape».

Δείτε επίσης:
Το θρυλικό «Thriller» του Michael Jackson αποκαταστάθηκε σε 3D

Michael Jackson - Thriller (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας