Η Paris ήταν έντεκα χρονών όταν πέθανε ο Michael Jackson.

Μία φωτογραφία της Paris Jackson ανάμεσα στη μητέρα της Debbie Row και τον πατέρα της, Michael Jackson, άναψε «φωτιά» στα social media.

Η φωτογραφία φυσικά ήταν φτιαχτή και την είχε δημιουργήσει κάποιος θαυμαστής του 20χρονου μοντέλου, χρησιμοποιώντας μία δική της πρόσφατη φωτογραφία και δύο φωτογραφίες παλιές από τους γονείς της, αφού η ίδια ήταν μόλις έντεκα χρόνων όταν πέθανε ο πατέρας της.

Η 20χρονη Paris ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter για να τη μοιραστεί με τους θαυμαστές της προκαλώντας όμως τα αρνητικά σχόλια της ηθοποιού Lori Petty, η οποία έγραψε:

«Νομίζω ότι αυτό είναι ανατριχιαστικό» και η Paris απάντησε γράφοντας ότι είναι καλό κάποιος να φαντάζεται πώς θα ήταν το να έχει μία κανονική οικογενειακή ζωή.

«Δεν νομίζω ότι είναι κακό να ονειρεύομαι το πώς θα ήταν να έχω γονείς και να μπορώ να το βλέπω, έστω κι αν είναι φτιαγμένη από έναν θαυμαστή», έγραψε.

Η Lori απάντησε: «Αν σου αρέσει, τότε το λατρεύω… Δεν ήθελα να μιλήσω άσχημα» και πρόσθεσε: «Σ’ αγαπάω», με την Paris να απαντάει με τη σειρά της: «Κι εγώ σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Η Paris μεγάλωσε στο πλευρό του βασιλιά της pop μετά το διαζύγιό του από την Debbie Row, όταν αυτή ήταν μόλις ενός έτους και μαζί με τα μικρότερα αδέλφια της, χάνοντας κάθε επαφή με τη μητέρα της.

Η σχέση τους αποκαταστάθηκε το 2016, όταν έμαθε ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο στο στήθος.

Αφήστε το σχόλιό σας