Ο Michael Jackson κερδίζει περισσότερα χρήματα νεκρός παρά ζωντανός

-

Τα ετήσια εισοδήματα του Michael Jackson αυξήθηκαν μετά το θάνατό του και παραμένουν υψηλά.

Ο Michael Jackson κερδίζει περισσότερα χρήματα νεκρός παρά ζωντανός, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια.

Ο «βασιλιάς της pop», ο οποίος έφυγε απρόσμενα από τη ζωή το 2009 σε ηλικία 51 ετών, διέθετε χρέη 500 εκατομμυρίων δολαρίων τη στιγμή του θανάτου του.

Οι διαχειριστές της περιουσίας του έχουν απορρίψει τις περισσότερες από τις απαιτήσεις των πιστωτών, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα χρέη.

Το 2015, ο Michael Jackson «κατέγραψε» έσοδα 74 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αποκαλύπτεται από τα πολυσέλιδα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο συγκεκριμένος αριθμός περιέχει τα έσοδα από το publishing, τα οποία ανήλθαν σε 2.448.584,99 δολάρια εκείνο το έτος.

Η εταιρεία «Triumph International», που δραστηριοποιείται στον τομέα του merchadising, ήταν εκείνη που απέφερε τα μεγαλύτερα έσοδα στο σχήμα που διαχειρίζεται την περιουσία του Michael Jackson, προσθέτοντας 18,8 εκατ. δολάρια στο σύνολο.

Στα έξοδα που έχουν πραγματοποιηθεί με χρήματα από την κληρονομιά του εκλιπόντα καλλιτέχνη, συμπεριλαμβάνεται η δαπάνη 10,8 εκατ. δολαρίων για την αγορά ενός σπιτιού για τα παιδιά του Michael Jackson και ένας λογαριασμός ενός εκατομμυρίου δολαρίων για ιατρικά έξοδα της μητέρας του, Katherine Jackson, η οποία σήμερα είναι 88 ετών.

Ο Michael Jackson θεωρείται η υψηλότερη αμειβόμενη… νεκρή διασημότητα, έχοντας κερδίσει 75 εκατ. δολάρια την περίοδο 2016 – 2017, σύμφωνα με περυσινή έκθεση του «Forbes», αλλά και ο πιο ακριβοπληρωμένος διασκεδαστής, νεκρός ή ζωντανός.

Τη χρονιά μετά το θάνατο του ανεπανάληπτου τραγουδιστή, το «Billboard» εκτίμησε ότι τα έσοδα της εταιρείας του άγγιξαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

 

Αφήστε το σχόλιό σας