Τα 59α γενέθλιά του θα γιόρταζε σήμερα ο Michael Jackson εάν ζούσε και η κόρη του, η Paris Jackson, δεν τον ξεχνά.

Η κόρη του Michael Jackson, η Paris, δε θα ξεχάσει ποτέ τα δεσμά που την ένωναν με τον εκλιπόντα πατέρα της.

Η Τρίτη 29 Αυγούστου σηματοδοτεί την 59η επέτειο από τη γέννηση του «Βασιλιά της Pop», το 1958. Για να τιμήσει τη μνήμη του, η Paris Jackson δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυο μία αξιολάτρευτη στιγμή μεταξύ του πατέρα και της κόρης, με τη συνοδεία ενός εγκάρδιου μηνύματος:

«Γενέθλιες ευχές για την αγάπη της ζωής μου, το μόνο άτομο που μου έδειξε τι ήταν αληθινά το πάθος και αυτό που μου έδωσε σταθερές ηθικές αξίες για να ζήσω και να ονειρεύομαι. Δε θα νιώσω ποτέ ξανά την αγάπη με τον τρόπο που ένιωσα μαζί σου. Είσαι πάντα μαζί μου και είμαι πάντα μαζί σου», έγραψε.

Επιπλέον, η 19χρονη Αμερικανίδα πρόσθεσε για τον Michael Jackson: «Αν και δεν είμαι εσύ και εσύ δεν είσαι εγώ, ξέρω με όλη μου την ύπαρξη ότι είμαστε ένα – και οι ψυχές μας δε θα αλλάξουν. Σε ευχαριστώ για τη μαγεία, για πάντα.»

Εκτός από τη φωτογραφία με την οποία έκανε αναδρομή στο παρελθόν, η Paris Jakcson ανάρτησε επίσης ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που βρισκόταν στο κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards, την Κυριακή 27 Αυγούστου, μοντάροντας μία εικόνα του πατέρα της να τη φιλάει στο μέτωπο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Paris Jackson αποδίδει φόρο τιμής στο θρύλο της μουσικής. Τον Ιούνιο πρόσθεσε στο σώμα της ένα τατουάζ στη μνήμη του Michael Jackson.

8 χρόνια χωρίς τον Michael Jackson:
10+1 τραγούδια του «Βασιλιά της Pop»

Michael Jackson -10+1 songs - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας