Οι δύο παράλληλες ιστορίες του Michael Jackson είναι το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ.

Ντοκιμαντέρ με θέμα την ιστορία δύο αγοριών που κατηγόρησαν τον Michael Jackson για σεξουαλική κακοποίηση θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στο τέλος του μήνα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του.

Το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία του «βασιλιά της pop» χαρακτήρισε την ταινία «αναμάσημα παρωχημένων και αναξιόπιστων καταγγελιών».

Το Ινστιτούτο Sundance ανακοίνωσε την προσθήκη του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» στο πρόγραμμα του φεστιβάλ μαζί με το «The Brink», ένα ντοκιμαντέρ για τον Steve Bannon, πρώην σύμβουλο σε θέματα διακυβέρνησης και στρατηγικής του προέδρου των ΗΠΑ, Donald  Trump.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται την περιουσία του Michael Jackson αποκήρυξε αμέσως το «Leaving Neverland».

«Αυτή είναι μια ακόμη γελοία παραγωγή και μια εξωφρενική και αξιολύπητη προσπάθεια εκμετάλλευσης και αποκόμισης οικονομικού οφέλους στο όνομα του Michael Jackson», αναφέρεται σε δήλωσή της.

Στην περιγραφή του «Leaving Neverland» σημειώνεται ότι αφηγείται την ιστορία δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και άρχισαν μακροχρόνιες σχέσεις με τον τραγουδιστή στις ηλικίες των 7 και 10 ετών, όταν ο Michael Jackson ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του.

Τα ονόματα των ανδρών που κατηγορούν τον Μichael Jackson δε δημοσιοποιήθηκαν. Ο Jackson απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση στα τέλη του 2005.

Σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας είναι ο Dan Reed, βραβευμένος με BAFTA Awards.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance ξεκινά στις 24 Ιανουρίου στο Park City και σε άλλες πόλεις της Γιούτα των ΗΠΑ και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας