Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον Michael Jackson.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι σχέσεις του Michael Jackson με τον πατέρα του, τον Joe Jackson, ήταν τεταμένες.

Διάφορες ιστορίες που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια, αναφέροντας ότι ο πατριάρχης της οικογένειας πίεζε πάρα πολύ τα παιδιά του όσον αφορά την επαγγελματική καριέρα τους.

Ο Joe Jackson άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο, στις 27 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από το θάνατο του εμβληματικού γιου του που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας.

Σε ένα βίντεο που έφερε στην επιφάνεια η ιστοσελίδα «The Blast», ο περιβόητος γιατρός Conrad Murray που καταδικάστηκε για την ακούσια ανθρωποκτονία του Michael Jackson και εξέτισε δύο χρόνια ποινή στη φυλακή, υποστηρίζει ότι ο Joe ήταν φριχτός πατέρας.

Ο Joe «είναι ένας από τους χειρότερους πατέρες για τα παιδιά του στην ιστορία», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο Michael Jackson ήταν πολύ ομιλητικός για την απαξίωσή του προς τον πατέρα του.

Ο Conrad Murray ισχυρίζεται επίσης ότι ο Joe Jackson ευνούχισε με τη χρήση χημικών ουσιών το «βασιλιά της pop». Ο σκοπός αυτής της απάνθρωπης ενέργειας να διατηρηθεί η φωνή του Michael Jackson σε υψηλό τόνο.

Ο Michael είχε διηγηθεί πολλές άσχημες ιστορίες για τον πατέρα του, σύμφωνα με τον Murray, ο οποίος σχολιάζει ότι δε στεναχωρήθηκε από το θάνατο αυτού του «άσπλαχνου και κακού ανθρώπου».

«Λένε ότι μόνο οι καλοί πεθαίνουν νέοι. Ελπίζω ο Joe Jackson να βρει λύτρωση στην κόλαση.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας