Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του ο Michael Bublé μιλώντας για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο.

Ο Michael Bublé ήταν καλεσμένος του James Corden και του «The Late Late Show» στο νέο επεισόδιο του «Carpool Karaoke», σε συνεργασία με την οργάνωση «Stand Up To Cancer».

Ο Καναδός καλλιτέχνης τραγούδησε επιτυχίες του όπως τα «Have Not Met You Yet» και «It’s A Beautiful Day» και μίλησε επίσης για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο. Το 2016, ο γιος του τραγουδιστή με την Αργεντίνα ηθοποιό και μοντέλο Luisina Lopilato, ο τρίχρονος Noah, διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος.

«Είναι τόσο δύσκολο να το αναγνωρίσεις, επειδή είναι τόσο οδυνηρό να μιλάς γι’ αυτό», ανέφερε ο Bublé στο Corden. «Πήραμε τη διάγνωση και αυτό ήταν, τελείωσε όλη η ζωή μου.»

Συγκινημένος, ο Michael Bublé συνέχισε: «Όταν όλα αυτά άρχισαν, έγινα η δύναμη που κάπως θα μας σήκωνε και θα ήμασταν θετικοί. Όταν καταπολέμησαν τον καρκίνο και η χημειοθεραπεία ολοκληρώθηκε, είπαν: “Τα καταφέραμε, είναι εντάξει”, τότε έπεσα, απλά έπεσα.»

Ο 43χρονος καλλιτέχνης ενθάρρυνε επίσης τους θεατές να συνεισφέρουν στο πρόγραμμα «Stand Up To Cancer» και στις προσπάθειες εύρεσης θεραπείας για τον καρκίνο.

«Υπάρχουν ελπίδες και θεραπείες και υπάρχουν φάρμακα που έχουν ανακαλυφθεί και θα ανακαλυφθούν χάρη σε εσάς», είπε ο τραγουδιστής.

«Νομίζεις ότι είσαι ένα μικρό πρόσωπο που δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, αλλά όλοι μας μπορούμε να κάνουμε αυτήν την τεράστια διαφορά. Αν το κάνετε και σώσετε μόνο ένα μικρό άτομο, αυτό είναι. Αυτό είναι η ζωή, αυτό είναι όλο. Απλό.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας