Την καινούρια δουλειά του «Μια Τρύπα Στον Καιρό… Κύριε Μάνο» κυκλοφορεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επανέρχεται δισκογραφικά με ολοκαίνουριο προσωπικό άλμπουμ.

Δυόμιση χρόνια μετά την κυκλοφορία του πολυσυλλεκτικού διπλού δίσκου «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη Στη Μεσόγειο», όπου ξεχώρισαν οι συμμετοχές εκλεκτών συναδέλφων του από το εγχώριο και διεθνές μουσικό στερέωμα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επανακάμπτει στα δρώμενα με την νέα δουλειά του με γενικό τίτλο «Μια Τρύπα Στον Καιρό… Κύριε Μάνο».

Προσηλωμένος στο δημιουργικό και ερμηνευτικό έργο του, μας έχει προικίσει με μία μεγάλη σειρά διαχρονικών αγαπημένων επιτυχιών και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του στο ελληνικό πεντάγραμμο. Σταθερός στις αξίες του, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παρουσιάζει 13 ολοκαίνουρια τραγούδια με γλαφυρές εικόνες και συναισθήματα και υπέροχους στίχους.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι διασκευές των «E Adesso Che Tocca A Me» του Vasco Rossi, «Ce Georges» των Salvatore Adamo και Olivia Ruiz και του «Parle Lui De Moi» του Cristophe, στις οποίες ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας προσθέτει τη δική του πολύπλευρη προσωπικότητα.

Ο… «Κύριος Μάνος» του τίτλου δεν είναι άλλος από το στιχουργό και ποιητή Μάνο Ελευθερίου, ο οποίος υπογράφει μεταξύ άλλων τους στίχους του άλμπουμ.

Ο καινούριος δίσκος «Μια Τρύπα Στον Καιρό… Κύριε Μάνο» αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI στις 21 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα απολαύσουμε, επίσης, το πρώτο single του άλμπουμ, με τίτλο «Με Πήρε Ο Ύπνος Στην Καρέκλα».

Αφήστε το σχόλιό σας