Τι γίνεται όταν ταλαντούχα παιδιά ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν το πρώτο τους τραγούδι σε ένα καλοκαιρινό concept;

Η παρέα των πέντε ταλαντούχων ηθοποιών μας παρουσιάζει ένα καλοκαιρινό τραγούδι που τιτλοφορείται «Η στιγμή» και θα μας συντροφεύσει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Στη φωνή ακούμε το Νίκο Χρηστίδη και την Ήρα Δαμίγου, η οποία έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική και στα φωνητικά που πλαισιώνουν το τραγούδι, ακολουθούν οι: Ιωάννα Παυλίδου, Χάρης Κορνάρος, Cathy Jones.

Το clip γυρίστηκε σε μία παραλία στο Καβούρι με μία και μόνο κάμερα, κάτω από το φως των αστεριών και τον ήχο της θάλασσας, αλλά με τον κατάλληλο εξοπλισμό, αυτή η απλή συγκέντρωση, μετατράπηκε σε ένα επαγγελματικό γύρισμα!

Ένα project που ξεκίνησε με πολύ μεράκι κι αγάπη, από νέα, φρέσκα πρόσωπα, που αξίζει το κλικ και το support. Και στην ουσία είναι αυτό που ψάχνουμε στο χώρο της μουσικής του σήμερα από νέους καλλιτέχνες… Μία πρόταση που έχει κάτι να δώσει με ένα «σωστό» οπτικοακουστικό αποτέλεσμα!

«Και περιμένω τη στιγμή, που θα βρεθούμε οι δύο μαζί, αυτά τα σώματα ξανά να γίνουν ένα. Και περιμένω να σε δω, μακριά σου πάω να τρελαθώ, δεν θέλω δίπλα μου εγώ άλλον κανέναν…»
Ενορχήστρωση (Φυσικά Όργανα): Άγγελος Κατσέλης-Γιώργος Κυριάκος
Επιμέλεια: Νίκος Μερτζάνος
Cinematography: Αναστασία Λουκρέζη 
Κιθάρα: Λαμπρινή Γκόλια
Καχόν: Βαγγέλης Φαραντάτος

Δείτε το video clip:

 

Λίγα λόγια για το Νίκο Χρηστίδη: Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι ηθοποιός και τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται σε αξιόλογες θεατρικές παραγωγές της Αθήνας, δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς. Τα 2 τελευταία χρόνια έχει περάσει και στον ρόλο του δημιουργού, αφού γράφει κείμενα και σκηνοθετεί στο θέατρο, έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές από το κοινό κι από σημαντικούς ανθρώπους των τεχνών. Επίσης δεν είναι λίγες και οι συμμετοχές του στον κινηματογράφο αλλά και σε ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους. Σήμερα κάνει ένα νέο βήμα συμμετέχοντας σ ένα νέο καλοκαιρινό τραγούδι «Η στιγμή» που δημιούργησε μαζί με καλούς φίλους και συνεργάτες και θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια mini projects!

 

Αφήστε το σχόλιό σας