Το «Robogirl» είναι μια ταινία μυθοπλασίας για τα παιδιά της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Το επίσημο τραγούδι για την ολοκαίνουργια ταινία «Robogirl» έχει τον τίτλο «Μια Ομάδα» και το ερμηνεύει η Ελευθερία Πάτση.

Η σύνθεση είναι δημιουργία του Βαγγέλη Τούντα και οι στίχοι ανήκουν στη Μυρτώ Κοντοβά, αγαπημένη στιχουργός, σεναριογράφος και συγγραφέας.

Το τραγούδι «Μια Ομάδα» περιφέρεται αμέριμνο και θαρραλέο στις γέφυρες της δημιουργικότητας και της ομαδικότητας, με τη στιβαρή κοντράλτο φωνή της Ελευθερίας Πάτση.

Μια ομάδα, μια παρέα μια απίθανη ιδέα

Η COSMOTE παρουσιάζει την ταινία «Robogirl».

H Σοφία, ένα 14χρονο κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με τις θετικές επιστήμες, όπως μαθηματικά και φυσική, καταστρέφει άθελά της το ρομπότ του αριστούχου αδερφού της.

Στην προσπάθειά της να το ξαναφτιάξει, γράφεται στο μάθημα της εκπαιδευτικής ρομποτικής του σχολείου της, όπου με τη βοήθεια των φίλων της, ανακαλύπτει τις δυνατότητές της και αποδεικνύει σε όλους, αλλά κυρίως στον εαυτό της, ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψεις.

Πρωταγωνιστούν η Σοφία Σιμόνι (Σοφία), η Μάγια Πιπερά (Μελίνα) και ο Αστέρης Ριμαγμός (Δημήτρης)

Το σενάριο του «Robogirl» υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά, βασισμένη σε μια ιστορία του Πάνου Σαμπράκου. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαρδής Μαρινάκης, σε παραγωγή της Foss Productions, με την επιμέλεια της Ogilvy.

Το τραγούδι «Μια Ομάδα» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας