Αρχική Μουσικά Νέα Electronic / Dance Μια μικρή κίνηση σεβασμού από τον Marshmello στο Vh1 Supersonic Festival

Μια μικρή κίνηση σεβασμού από τον Marshmello στο Vh1 Supersonic Festival

ένα λεπτό σιγή για τους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης στην Ινδία

-

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Όλα αυτά τα χρόνια ο Marshmello έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου λόγω της σκληρής δουλειάς του, των πιασάρικων singles του, των δημιουργικών εμφανίσεων του (όπως το εξαιρετικά μοναδικό set του στο Fortnite) και, φυσικά, τη μεταδοτική γοητεία του. Πρόσφατα, ο Αμερικανός παραγωγός κέρδισε ακόμη περισσότερη δημοτικότητα, αγάπη και σεβασμό με την εμφάνισή του στο Vh1 Supersonic Festival στο Πούνε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.

Όταν ο Marshmello ανέβηκε στη σκηνή για να ξεκινήσει το set του, ζήτησε να τηρηθεί σιγή δύο λεπτών, ως ένας μικρός φόρος τιμής για τους νεκρούς αστυνομικούς της τρομοκρατικής επίθεσης στη Pulwama.

Η τρομοκρατική επίθεση έγινε την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και σκοτώθηκαν πάνω από 40 αστυνομικοί της CRPF (Central Reserve Police Force) στον αυτοκινητόδρομο Τζάμμου-Σριναγκάρ. Ένας βομβιστής αυτοκτονίας της ισλαμιστικής οργάνωσης Τζάις-ε-Μοχάμαντ, οδήγησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά το όχημα του, προς το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν οι Ινδοί αστυνομικοί και πυροδότησε τα εκρηκτικά.

Κατά την διάρκεια της σιγής, στο stage του Marshmello η σημαία την Ινδίας προβάλλονταν στο παρασκήνιο. Σύμφωνα με το DNA India, ο Marshmello ήταν ο μοναδικός διεθνής καλλιτέχνης στο φεστιβάλ που αναγνώρισε την επίθεση και τίμησε τα θύματα.

Με την εμφάνισή του στο Vh1 Supersonic Festival ο Marshmello ολοκλήρωσε την μεγάλη του περιοδεία στην Ινδία.

Αφήστε το σχόλιό σας