Γιάννης Πλούταρχος και Φοίβος στη συνεργασία της χρονιάς! Απολαύστε το νέο τους τραγούδι «Μια Καλησπέρα»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος ενώνουν για πρώτη φορά τα καλλιτεχνικά τους μονοπάτια, με την ώρα της πολυπόθητης αποκάλυψης του έργου τους να έχει φτάσει!

Σχεδόν όλες οι δισκογραφικές δουλειές του Γιάννη Πλούταρχου (πλην της παρθενικής) έχουν γίνει (πολυ)πλατινένιες, ένα επίτευγμα που έχουν καταφέρει ελάχιστοι Έλληνες καλλιτέχνες. Τα άλμπουμ με τη υπογραφή του Φοίβου έχουν σημειώσει πρωτοφανή ρεκόρ πωλήσεων. Κοινή συνισταμένη των δύο περιπτώσεων είναι το ταλέντο τους και η αγάπη του κοινού.

Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας εμπιστεύεται στον δημιουργό των ανεξίτηλων επιτυχιών τη σύνθεση του νέου δίσκου του. Η πολυσυζητημένη συνάντησή τους εγκαινιάζεται με «Μια Καλησπέρα», όπως ακριβώς τιτλοφορείται το καινούριο τους τραγούδι. Στο πρώτο δείγμα της δουλειάς τους διασταυρώνεται η καθηλωτική ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου με την επιβλητική σύνθεση του Φοίβου σε ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο. Τους στίχους γράφει η καταξιωμένη Ελένη Γιαννατσούλια.

Τον Νοέμβριο ο Γιάννης Πλούταρχος θα ξεφύγει από τη «ρουτίνα» των απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεών του στο «Posidonio» με δύο αξιοσημείωτες αφιερωματικές συναυλίες. Η πρώτη, με τίτλο «Αυτή Η Γη Έχει Φωνή», θα διεξαχθεί στις 2 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με θέμα τις μελωδίες της Κρήτης, του Πόντου και εν γένει του ελληνισμού. Συμμετέχουν επίσης ο Βασίλης Σκουλάς και η Μελίνα Ασλανίδου. Τη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Παπαδοπούλος. Η δεύτερη συναυλία αφορά την επανάληψη του αφιερώματος στον Στέλιο Καζαντζίδη που έλαβε χώρα τον Αύγουστο στα Μακρίσια Ηλείας με την παρουσία 7.000 θεατών. Αυτή τη φορά τα αξέχαστα τραγούδια του αείμνηστου λαϊκού βάρδου θα ακουστούν με τη ξεχωριστή φωνή του Γιάννη Πλούταρχου στις 9 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

To «Μια Καλησπέρα» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας