μη μου χαλάς τη μέρα ταινία
«Μη μου Χαλάς τη Μέρα»

Η επιστροφή του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, του απόλυτου σταρ των ταινιών δράσης, στη μεγάλη οθόνη, δεν θα μπορούσε να είναι πιο εντυπωσιακή!


Η εκρηκτική επιστροφή του «εξολοθρευτή», Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, έρχεται να επαναφέρει την αγνή και ανόθευτη δράση στη μεγάλη οθόνη, προσφέροντας μια τονωτική ένεση αδρεναλίνης, στο είδος της κινηματογραφικής περιπέτειας.

Γρήγορα αυτοκίνητα, καυτές γυναίκες, άγριες καταδιώξεις, επικές μάχες και πιστολίδια από την κόλαση, συνθέτουν μια ξέφρενη ιστορία δράσης.

Ο Σβαρτζενέγκερ υποδύεται τον σερίφη Ρέι Όουενς, ο οποίος εγκαταλείπει τη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες για να «πατάξει το κακό» στην πιο ήσυχη και γαλήνια συνοριακή πόλη των Η.Π.Α.. Απέναντί του, βασικός «κακός» της ιστορίας, ο διαβόητος βαρόνος των ναρκωτικών, ο Γκαμπριέλ Κορτέζ (Εδουάρδο Νοριέγα) ο οποίος αποφασίζει να μετατρέψει μια απλή μεταγωγή φυλακισμένου σε κινηματογραφική απόδραση επικών διαστάσεων. Θα τα καταφέρει άραγε ο Κορτέζ να προσπεράσει την ισχυρότατη ενέδρα που του στήνει ο Αμερικάνικος νόμος και να ξεγλιστρήσει στο γειτονικό Μεξικό ή θα του κόψουν την πορεία, μια για πάντα, ο Σερίφης Όουενς με το άπειρο προσωπικό του και ο πράκτορας Τζον Μπάνιστερ (Φόρεστ Γουίτακερ);

Δείτε το trailer:

Αφήστε το σχόλιό σας