Συγχαρητήρια,WU-LEGENDS άλλο ένα no-show από τους Wu Tang. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και δεν βγήκαν στη σκηνή ο Methodman και ο Ghostface, αλλά πραγματικά ήταν μεγάλη ξενέρα. Ο GZA και ο Raekwon προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση αλλά δυστυχώς ο κόσμος έφυγε με μια πίκρα που δεν είδε τα ονόματα που είχαν ανακοινωθεί. Οι ίδιοι είπαν στην σκηνή ότι φταίει ένας promoter ονόματι Christoffer, αλλά λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε.

Επικοινωνήσαμε με την Ελληνική πλευρά της διοργάνωσης και μας είπε ότι ο συγκριμένος promoter πληρώθηκε κανονικά αλλά δεν μεταβίβασε ποτέ τα λεφτά στους Wu. Όταν έφτασαν λοιπόν στην Αθήνα οι GZA και Raekwon απαίτησαν να πάρουν τα λεφτά τους στο ακαίραιο για να εμφανιστούν και οι Έλληνες διοργανωτές έκαναν ό,τι μπορούσαν να μαζευτούν έστω και τελευταία στιγμή τα λεφτά για να βγούν τουλάχιστον αυτοί οι 2 και να μην γίνει ολική ακύρωση της συναυλίας. Το κακό είναι ότι και οι ίδιοι οι διοργανωτές έμαθαν πολύ αργά ότι ο Meth και ο Ghost δεν θα εμφανιστούν οπότε δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν εγκαίρως και τον κόσμο στην είσοδο.

Άγνωστο παραμένει αν θα εμφανιστούν οι 2 MCs στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26/6.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Είναι σίγουρο πως θα γίνουν πολλές συζητήσεις για το τι θα έπρεπε να είχε γίνει και τι τελικά έγινε, ποιος φταίει, αν ήταν ή δεν ήταν αρπαχτή. Το γεγονός είναι ότι κάποιοι μπήκαν μέσα και υπερχρεωθήκαν ένα πανάκριβο live το οποίο είχε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει η συναυλία της χρονιάς και αντ’ αυτού απογοήτευσε όσους το περίμεναν με αγωνία.

Η Ελληνική πλευρά μας ξεκαθάρισε τηλεφωνικώς ότι θα προβεί και σε επίσημη ανακοίνωση για να ενημερωθεί αναλυτικά και ο κόσμος ενώ ταυτόχρονα θα κινήσει νομικές διαδικασίες προς τον ενδιάμεσο promoter ονόματι Christoffer.

 

Πηγή: hiphop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας