Το «Μετάνιωσα» συστήνει ο Βαγγέλης Τσακνάκης.

Ο ταλαντούχος Βαγγέλης Τσακνάκης μας παρουσιάζει το νέο του single και video clip που έχει τον τίτλο «Μετάνιωσα».

Ο νεαρός τραγουδιστής είχε ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Voice of Greece 3», όπου έχοντας την καθοδήγηση της coach Έλενας Παπαρίζου, είχε φτάσει με επιτυχία μέχρι τον ημιτελικό του διάσημου talent show.

Ο Βαγγέλης Τσακνάκης καταφέρνει και συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το νεαρό της ηλικίας του με μία υπέροχη και μελωδική λαϊκή φωνή.

Η μουσική και το τραγούδι ήταν το πάθος του από πολύ μικρή ηλικία. Από 15 χρονών του δόθηκε η ευκαιρία να τραγουδήσει για πρώτη φορά και από τότε μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να προσπαθεί να κάνει αυτό που αγαπάει όσο καλύτερα μπορεί.

Το «Μετάνιωσα» είναι ένα τραγούδι στο οποίο τη μουσική και τους στίχους έχει υπογράψει ο ίδιος ο Βαγγέλης Τσακνάκης. Την επιμέλεια παραγωγής και την ενορχήστρωση φρόντισε ο Παναγιώτης Βλασακούδης.

Τα γυρίσματα του video clip για το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Τσακνάκη με τίτλο «Μετάνιωσα» έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λεωνίδα Μιχελόπουλου σε ένα άκρως καλοκαιρινό τοπίο και το αποτέλεσμα αναμένεται να σας κερδίσει.

Το «Μετάνιωσα» του Βαγγέλη Τσακνάκη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Icon Music Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας