Στις πρόβες για την καλοκαιρινή περιοδεία τους μας βάζουν οι Metallica, ανεξαρτήτως απόστασης.

Οι Metallica προσκαλούν το κοινό σε ένα Facebook Live Event με τίτλο «Now That We’re Live», παρέχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις εντατικές πρόβες τους εν όψει της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

Το event είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 9 Μαΐου (στις 9, ανατολική ώρα Η.Π.Α.) και κάθε θαυμαστής  της μπάντας με σύνδεση στο ίντερνετ θα μπορέσει να δει όσα συμβαίνουν ζωντανά, είτε στην ιστοσελίδα των Metallica είτε στη σελίδα τους στο Facebook, όπου θα επιδείξουν μερικά τραγούδια και θα δώσουν στο κοινό ένα δείγμα από την εντυπωσιακή παραγωγή που θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε σε ψύχωση να μοιραστούμε μερικές από τις πρόβες μας και το τελικό pre-production τρέξιμο με τους φίλους μας σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι θα έρθετε μαζί μας καθώς ανάβουμε τις μηχανές για τη καλοκαιρινή διαδρομή στη Βόρεια Αμερική.»

Δείτε επίσης: Ένα τρομερό spot για τους Metallica
και ένα ζευγάρι rock γάντια κάνουν θραύση

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, οι Μetallica επιτρέπουν επίσης τις δωρεές μέσω της σελίδας τους στο Facebook στο ίδρυμα «All Within My Hands». Ο οργανισμός χρηματοδοτεί εθνικά, τοπικά και ιδρύματα στον κόλπο της Καλιφόρνια που στηρίζουν τα μέλη του συγκροτήματος. Ανάμεσα σε όσα θα λάβουν χρηματοδότηση εντοπίζονται προγράμματα μουσικής εκπαίδευσης και τοπικές τράπεζες τροφίμων.

Οι Metallica θα περιοδεύσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά το καλοκαίρι του 2017, έχοντας ως συνοδεία τους Avenged Sevenfold και τους Volbeat. Σε επιλεγμένες ημερομηνίες θα εμφανιστούν μαζί τους και οι Local H, νικητές του πρόσφατου διαγωνισμού «Hit The Stage».

27 συναυλίες θα δώσουν συνολικά οι Metallica στη Βόρεια Αμερική για την προώθηση του νέου άλμπουμ τους «Hardwired… To Self-Destruct», που είναι διαθέσιμο από τον προηγούμενο Δεκέμβριο, οχτώ χρόνια μετά το «Death Magnetic». Τελευταίο σκέλος του «WorldWired Tour» είναι το ευρωπαϊκό, με 38 shows από το Σεπτέμβριο του 2017 έως το Μάιο του 2018.

Δείτε επίσης: Το νέο άλμπουμ των Metallica
κυκλοφορεί με video για κάθε τραγούδι

Metallica - Hardwired to self-destruct (album cover 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας