Ένα μικρό κορίτσι με το όνομα Kendalynn είναι το «καινούριο» πέμπτος μέλος των Metallica.

Οι Metallica προσκάλεσαν στη σκηνή ένα αξιολάτρευτο μικρό κορίτσι για να πάρει τη θέση του Lars Ulrich πίσω από τα ντραμς.

Υπάρχει ένα διασκεδαστικό τμήμα στο τρέχον μουσικό πρόγραμμα του μέταλ συγκροτήματος, όπου μετακινούνται από την κύρια σκηνή – μαμούθ σε ένα μικρό σκηνικό που προεξέχει στο ακροατήριο.

Ο James Hetfield μιλάει λίγο για τις πρώτες μέρες της μπάντας, όταν έπαιζαν σε νυχτερινά κέντρα της Καλιφόρνιας και δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τα εκπληκτικά και γεμάτα πυροτεχνήματα με τα οποία περιοδεύουν τώρα.

Κατά τη διάρκεια μίας πρόσφατης συναυλίας στο Ντιτρόιτ των Η.Π.Α., ο Lars Ulrich άδραξε το μονόλογο του James Hetfield ως μία ευκαιρία να σηκώσει ένα μικρό κορίτσι με το όνομα Kendalynn από το πλήθος, να του δώσει τις μπαγκέτες του και να το βάλει πίσω από τα ντραμς.

Ο Αμερικανός μουσικός καθοδήγησε την Kendalynn πώς να παίξει τις πρώτες νότες από το «Seek And Destroy», ένα κλασικό τραγούδι από το πρώτο επίσημο άλμπουμ των Metallica με τίτλο «Kill ‘Em All» που κυκλοφόρησε το 1983.

Η μικρή έκανε κάποια εντυπωσιακά νούμερα και έπειτα ο Lars Urlich επανήλθε στο πόστο του για να αναλάβει από την αρχή το σωστό τραγούδι.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε στην κάμερα και δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς των Metallica στα κοινωνικά δίκτυα, με το μήνυμα: «Μοιραστήκαμε τη σκηνή με το τιμητικό πέμπτο μέλος μας, την Kendalynn, στο Ντιτρόιτ!»

Δείτε επίσης: Το νέο άλμπουμ των Metallica
κυκλοφορεί με video για κάθε τραγούδι

Metallica - Hardwired to self-destruct (album cover 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας