Συμβαίνουν και στους μεγαλύτερους αστέρες. Ο James Hetfield των Metallica είχε ένα απρόβλεπτο ατύχημα επάνω στη σκηνή.

Ο James Hetfield των Metallica έπεσε σε μία… τρύπα κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας του heavy metal συγκροτήματος στο «Ziggo Dome» του Άμστερνταμ και το θέαμα ήταν όσο… ξεκαρδιστικό μπορούσαμε να φανταστούμε, αφού βέβαια δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ακολουθώντας τα παραπατήματα του Justin Bieber, του Harry Styles, του Edge των U2 και πολλών άλλων διασημοτήτων με την πάροδο των ετών, ο 54χρονος τραγουδιστής έχασε την ισορροπία του τη στιγμή που ήταν επάνω στη σκηνή και έπεσε σε μία ρηχή τρύπα, χτυπώντας κυρίως το χέρι του κατά την πρώση.

Όπως φαίνεται στα βίντεο, το χαμηλωμένο τμήμα της σκηνής μετατοπίστηκε ενώ ο James Hetfield ήταν απέναντί του, οπότε μοιάζει σαν να του είχε τραβήξει κάποιος την καρέκλα.

Σύμφωνα με όσα σημειώνει το «Rolling Stone», τα τέσσερα ανοίγματα που υπάρχουν στη σκηνή επιτρέπουν να ανεβαίνουν τα τραπέζια των κρουστών από κάτω. Παρόλο που δεν είναι παγίδες, εξυπηρέτησαν το συγκεκριμένο σκοπό σε αυτή την περίπτωση.

Γελάστε ελεύθερα, επειδή και ο ίδιος ο James Hetfield, ο κεντρικός τραγουδιστής των Metallica, αντιμετώπισε την πτώση με χιούμορ.

Όταν σηκώθηκε, συνέχισε να παίζει κιθάρα και μετά από λίγο απευθύνθηκε στο κοινό, λέγοντας: «Είναι όλοι εντάξει; Ναι είμαι εντάξει. Το “εγώ” μου, όχι τόσο πολύ. Αλλά είμαστε εντάξει. Πλήγωσε τα συναισθήματά μου λίγο».

Δείτε επίσης: Οι Metallica κατακτούν
την κορυφή της Ελλάδας με το νέο δίσκο τους

Metallica band - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας