Ποσό μαμούθ ζητάει η Adele για να περάσει στη Sony music

Για την XL Recordings, η Adele ήταν η χήνα με τα χρυσά αυγά. Χάρης της μεγάλης επιτυχίας της με τα δυο πρώτα της άλμπουμ 19 και 21 η τραγουδίστρια πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα, με τα άλμπουμ της κυριάρχησαν στα chart όλου του κόσμου .

Τώρα η Adele ετοιμάζεται να επιστρέψει το νέο της άλμπουμ και όπως διαβάζουμε στη The Mirror αυτό μπορεί να κυκλοφορήσει από τη Sony, με την τραγουδίστρια να φλερτάρει με την πρώην δισκογραφική της.

Φήμες κάνουν λόγο πως ζητάει το ποσό μαμούθ, 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ενταχθεί στους καλλιτέχνες της Sony music. Ένα ποσό αρκετά μεγάλο που η Sony κοιτάει να αντισταθμίσει προσφέροντάς της μεγαλύτερα ποσοστά από τις πωλήσεις του άλμπουμ και την παγκόσμια περιοδεία που θα συνοδεύει τη δημοσίευση του 23.

Η Sony θέλει την Adele και θα κάνει τα πάντα για να την έχει. Η οικονομικές απαιτήσει είναι πραγματικά τεράστιες, αλλά πιστεύουν πως θα υπογράψει μαζί τους ούτως ή άλλως. Αυτό θα σήμαινε ότι θα μπορούσε να κρατήσει ένα υψηλότερο ποσοστό από τα κέρδη από τις πωλήσεις του άλμπουμ και την περιοδεία . Ποτέ δεν ήταν σε μια παγκόσμια περιοδεία, οπότε θα είναι ένα τεράστιο ορυχείο χρυσού και πιθανώς θα πουληθούν όλα τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες. Όλα τα σημάδια είναι εκεί και αν η Adele θα πάει στη Sony θα είναι μια τεράστια επιτυχία

Ένας εκπρόσωπος για την Adele και τη Sony αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τα όσα ακούγονται, τα οποία έρχονται μια μόλις ημέρα μετά την επιβεβαίωση της XL Recordings μέσω μιας οικονομικής έκθεσης ότι δεν θα κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ Adele φέτος.

Να σας πούμε πως Adele έχει ήδη υπογραφεί με τη Sony στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δες ακόμα: Πόσα βγάζει η Adele την ημέρα χωρίς να κάνει τίποτα;

Αφήστε το σχόλιό σας