Ανήκει στα πιο ταλαντούχα ονόματα καλλιτεχνών της γενιάς της και σήμερα, ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα της.

Η Sia αλλάζει δισκογραφική στέγη και προχωρά σε μία νέα σελίδα.

Είναι μία από τις ταλαντούχες τραγουδοποιούς της εποχής μας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει διεθνή επιτυχία και από το πόστο της τραγουδίστριας.

Ως δημιουργός, έχει γράψει τραγούδια για διάσημους καλλιτέχνες όπως η Rihanna («Diamonds»), Beyoncé, Shakira, Britney Spears, Katy Perry (με πιο πρόσφατο το «Chained To The Rhythm»), Kylie Minogue, Christina Aguilera, Celina Dion, Jessie J, Rita Ora, Camila Cabello, ακόμα και με τους Blondie και με πολλούς ακόμη.

Τα τελευταία χρόνια, έχει γνωρίσει άνοδο και η προσωπική δισκογραφία της, χάρη σε επιτυχίες όπως είναι τα τραγούδια «Cheap Thrills», «Chandelier», «The Greatest», «Elastic Heart» και λίγο παλαιότερα το «Titanium» με τον David Guetta.

Όπως πολλοί αστέρες της μουσικής, η Sia έχει σχηματίσει το δικό της δισκογραφικό label που ονομάζεται «Monkey Puzzle». Οι δύο τελευταίοι δίσκοι της, το «1000 Forms Of Fear» (2014) και το «This Is Acting» (2016), κυκλοφόρησαν με το σήμα της Monkey Puzzle, σε παγκόσμια διανομή της Sony Music. Στην ιδιαίτερη πατρίδα της καλλιτέχνιδας, την Αυστραλία, τη διανομή είχε αναλάβει η τοπική Inertia.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα (01/08), η Sia και η ετικέτα της μετακινούνται σε καινούριο δισκογραφικό περιβάλλον, συνάπτοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Atlantic Records της Warner Music.

Επιπλέον, γίνεται γνωστό ότι ετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ που συνυπογράφει με τον Αμερικανό καταξιωμένο παραγωγό Greg Kurstin, στενό συνεργάτη της ίδιας και της Adele.

Ο Πρόεδρος / Γενικός Διευθυντής και ο Πρόεδρος / Δ/νων Σύμβουλος της Atlantic Records, ο Craig Kallman και ο Julie Greenwald αντίστοιχα, δήλωσαν από κοινού: «Η Sia είναι η καλλιτέχνης που «βγαίνει» μία φορά σε μία γενιά. Τα αξιοσημείωτα χαρίσματά της ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η επαναστατική προσέγγισή της στην τέχνη της παράστασης, τα ρηξικέλευθα βίντεό της, ό,τι κάνει έρχεται από ένα βαθύ πηγάδι έμπνευσης και φαντασίας.»

«Η Sia είναι ο σπάνιος καλλιτέχνης που έχει σχηματίσει το δικό του μοναδικό, απεριόριστο μουσικό σύμπαν. Είμαστε τόσο χαρούμενοι να την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Atlantic και να συμμετέχουμε στο καταπληκτικό μουσικό ταξίδι της», ολοκλήρωσαν.

Sia - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας